A fiatal lány üzenete az egész internetet elgondolkodtatja!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nem fogja elolvasni mindenki, de aki megteszi annak köszönöm!

Kedves Barátaim, vagy csupán ismerőseim!

Előbb vagy utóbb mindenki keresztülmegy nehéz időszakon. Az élet nem könnyű, sokszor a legerősebb emberek a legérzékenyebbek! Tudtátok, hogy azok az emberek, akik a legtöbb kedvességet nyújtanak másoknak, pont azokkal bánnak igazságtalanul?!

Gondolnád, hogy azoknak van a legnagyobb szüksége A TÖRŐDÉSRE, AKIK MÁSOKRÓL GONDOSKODNAK?? Tudtad hogy a 3 legnehezebben kimondható szó a Szeretlek, Sajnálom és a Segíts?! Sokszor attól, hogy valaki boldognak néz ki, mélyebbre kell nézni ahhoz, hogy igazán lássuk mennyi fájdalmat hordoz. Az összes barátomnak, aki nehéz időket él, most indítsunk el egy lavinát!

Mindannyiunk pozitív hozzáállása szükséges. Most megkérlek, hogy légy oly kedves egy az egyben megosztani ezt a bejegyzést, és a saját faladon tartani 1 napon át, adjunk egy pillanat esélyt azoknak, akik családi problémával küzdenek, egészségügyi gondjaik vannak, munkahelyi krízisen mennek keresztül, vagy bármilyen nehézséggel szembesülnek. Tudatva velük e levél által, hogy van, aki törődik velük.

Kérlek tedd ezt meg mindannyiunkért, hiszen senki sem védett minden ellen. Teljes szívvel remélem, hogy lelki támaszként látni fogom ezt az üzenetet minden barátom falán. Tudom, hogy lesz, aki megteszi! Én megtettem valaki kedvéért!!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?