A négytagú család 6 hónapig keményen dolgozott ezen… az eredmény inspirálni fog Téged is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Minden újévben megígéred magadnak, hogy elégeted a kalóriákat és leadsz a súlyodból. Valójában ez az egyik legnagyobb kihívás. De valahol az út közepén mindig elakad az igyekezet. De volt már valaha olyan, hogy a saját családod támogatott ebben? Ha valaha is inspirációra lenne szükséged, akkor ez a négytagú kínai család biztosan arra fog ösztönözni, hogy változást hozzál az életedben. Jesse, feleségével és gyermekeivel úgy döntöttek, hogy leadják a felesleget. Az akaraterő és az odaadásnak köszönhetően most az egész család csodálatos átalakuláson ment keresztül.

Amikor Jesse és családja 6 hónappal ezelőtt úgy döntöttek, hogy mozogni kezdnek, fogalmuk sem volt, mire számíthatnak.

A 31 éves fényképész úgy döntött, hogy dokumentálni fogja a család utazását ebben a dologban és a fényképeket feltölti az Insagramra. És mindössze hat hónap alatt testsúlyuk egyre csak csökkent, és még egy új családtag is érkezett a családba.

Csak egy kis elkötelezettségre van szükség, és óriási eredményeket érhetünk el

Az ötlet azzal kezdődött, amikor Jesse édesanyja elmondta, hogy mire készül. Természetesen Jesse-nek is tetszett az ötlet, és édesapját is megkérte, hogy lépjen be. Végül az édesapa, és a fia is csatlakozott.

Jesse apja sok sört ivott, és a képen látható ennek az eredménye, hiszen nem kicsi sőrpocakot növesztett az évek alatt. Aztán egy testsúlycsökkentő program segített nekik, de amint a képen is látható, a családban lévő összhang és szeretet ennél is többet segített.

Eltekintve néhány egészségtelen ételtől, a család minden tagja rendszeresen étkezett.

A svédasztalos környezetben, ami az ázsiai kultúrában gyakori, mindenkinek megvolt az esélye, hogy jól lakjon. Azonban egy fontos dolgot mindig szem előtt tartottak: csak egészséges élelmiszereket fogyasztottak.

Azonban az egészséges táplálkozás önmagában nem elég ahhoz, hogy megszabaduljunk a felesleges zsírtól

Természetesen a kalóriákat el kell égetni, ezért a család minden tagja edzőterembe járt, ahol keményen dolgozott. A fiúk súlyemelő gyakorlatokat végeztek, amelyek határozottan megerősítették testük izomzatát és ez az egész testükre nézve jó hatással volt. A hasizom gyakorlatok is fontos szerepet kaptak az edzés során.

A család egy közös célt tűzött ki, és az elkötelezettségnek köszönhetően testük sokat változott, de az arcuk is mintha teljesen más lett volna azelőtt.

A család 10 naponta osztotta meg a elért eredményről készült fényképeket. 3074 embert ispiráltak az Instagramon, hiszen ennyien követték testük átalakulását. Hat hónap után mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy a fogyás program működik!

Jesse apja is sokkal boldogabbnak és magabisztosabbnak érezte magát, miután jobban odafigyelt a testére.

Az édesapa fogalma is egy teljesen új szintre emelkedett.

Jesse édesapjával rendszeresen fitneszterembe jártak, aztán az apa és fia duó kocogás is mindennapos rutinná vált. És nem bánták meg, és nem szégyenkeztek, amikor le kellett vetniük az inget mások előtt.

Jessie és családja most teljesen másképp néznek ki, és átalakulásuk hihetetlen. Természetesen mostmár a nagymama a kis unokát is kezében tarthatja, de biztosak abban, hogy az újszülött egy egészségesebb családba született.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?