Amikor meglátta kislánya testét, nem akart többet ránézni… de nézd meg, hogy néz ki most!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Amikor Elmira Knutzen kislányával sétálni mentek, a járókelők észrevették, hogy a kislánynak hiányzik a bal karja teljesen hiányzik, a jobb karja pedig csonka. Azonban megfigyelték, hogy a karjai helyett inkább a lábát használja. Nyáron pedig a szomszédok észrevették, hogy a kislány milyen ügyesen játszik a homokban a lábával. Az emberek nem tudták elhinni, amit láttak – egy elégedett és boldog édesanyát láttak annak ellenére, hogy kislánya karok nélkül született.

k1

Vasilina, Oroszországban született, 2015 márciusában. Édesanyja amikor meglátta, hogy a kislánynak mindkét karja hiányzik, akkor a biológiai anya sajnos egy rossz döntést hozott: lemondott lányáról és elhagyta őt. Röviddel ezután, a kislány bájos fényképei kezdtek elterjedni az internetes fórumokon, ezért hamar örökbefogadták.

k2

Azt is megemlítenénk, hogy a kislány szülei nem voltak alkoholisták, vagy hajléktalanok, hanem hétköznapi emberek voltak, akik egyszerűen megrémültek… Elmondták, hogy nagyon alacsony volt annak az esélye, hogy a kislányt egy új család befogadja. Különösen amiatt, mert senki sem szeretne kéz nélküli gyereket.

k3

Azonban ma is történnek csodák, és erre Vaslina, Elmira és Chris Knutzen története a legjobb bizonyíték. Elmira és Chris amerikai állampolgárok, és elhatározták, hogy ezt a kislányt örökbe fogadják.

k4

Hónapokin át húzódó ügyintézés után végre zöld utat kaptak, és hatóságok lehetővé tették számukra, hogy a kislányt törvényesen felneveljék.

k5

Vaslina most az új szülőkkel, és három idősebb testvérével él, akiket imád. A kislány fokozatosan járni is megtanul, azonban nagyon nehezen tud egyensúlyozni. A cikk végén mutatni fogunk egy videót, ahol látni lehet, hogy milyen ügyesen eszik.

Sajnos a boldogság és mosoly mellett a sötétség is uralkodik, hiszen a kislány egy olyan veleszületett betegséggel született, amiért az emberek gyakran megvetik, és furcsán viselkednek, amikor meglátják őt! Sajnos még mindig vannak olyan szülők, akik nem vállalják fel gyerekeiket…

k6

Reméljük, hogy ez a csillogó szemű kislány most lehetőséget ad másoknak is megérteni, hogy mi az igazi szépség!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?