Megható az alvó édesanya gyermekével… de 10 perc után a gépek, az egész kórházban sípolni kezdtek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Shelly Cawley, a terhesség nyolcadik hónapjában volt. Férjével már lassan készülődni kezdtek, hogy megfogják első gyermekük kezét. De a nagy nap, amit annyira vártak, majdnem végzetessé vált számukra.

Shelly császármetszéssel szülte meg gyermekét. A műtét sikeres volt, és a kis Rylan is teljesen egészséges volt. De aztán nem várt komplikációk adódtak és a fiatal édesanya kómába került.

s1

“Az orvosok azonnal beavatkoztak, mindent megtettek amit csak tudtak, de majdnem biztosak voltak abban, hogy Shelly-t nem tudják megmenteni. Nem lehet szavakba önteni, amit akkor éreztem: megláthattam az egészséges kislányunkat megszületni, és ugyanakkor örökre búcsznom kellett feleségemtől…” – mesélte Jeremy.

s2

Aztán hirtelen Ashley Manus nővérnek tánadt egy zseniális ötlete: “Tudjuk, hogy milyen sokat segít a piciknek az édesanya bőrével való érintkezés. Arra gondoltam, hátha ez esetben épp az ellenkező hatást fogja kiváltani. Reméltem, hogy Sjelly még nem adta fel és a gyerekével való érintkezés felébreszti benne az erős anyai ösztönt, hogy még nem hagyhatja el gyermekét” – mesélte Ashley. “Ahogy a kislányt az édesanya mellé fektettük, a kisbaba azonnal elaludt. Aztán próbáltuk ébreszteni Shellyt, csinklintottuk, mozgattuk, de semmi sem segített, csak mozdulatlanul feküdt és mélyen aludt. Aztán 10 perc után a baba sírni kezdett!” – mesélte Jeremy.

s3

Ekkor lehetetlen dolog történt! “Mindannyian láttuk, hogy a szívmonitor nagyobb íveket kezdett rajzolni. Aztán feleségem visszatért az életbe!” – mesélte Jeremy könnyes szemekkel. Shelly állapota fogozatosan stabilizálódott és egy héttel később a kislányát is karjában tarthatta. “Ránéztem Rylan-ra és arra gondoltam, hogy Ő a legszebb baba a világon. Tudom, hogy minden édesanya ezt mondja, de én tényleg úgy éreztem, hogy csodálatos kapcsolat van közöttünk” – mesélte Shelly.

s4

Ez a fotó Rylan első születésnapján készült. Eljön a nap, amikor Ő is megtudja, hogy csodát művelt.

s5

A történet Happy End-el végződött. Hihetetlen, hogy az édesanya és gyereke közötti szeretet legyőzte a halált!

Oszd meg ezt a csodálatos történetet barátaiddal is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?