A haldokló erdész utolsó kívánságától a te szemed is könnybe lábad!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy szép márciusi napon szokatlan jelenet játszódott Meadowdale Beach Nemzeti Parkjában, az Egyesült Államokban. Egy kórházi ágyon, egy idős férfit tolnak az erdőben. Tűzoltók taszítják a hordágyat és egy középkorú férfi kíséri őket. A beteg ágyon egy idős férfi (Ed) haldoklik. Az ágya mellett ott áll a kórház lelkésze is.

erdesz-fb

Amikor Ed egészséges volt, erdész volt és élete nagy részét a természetben töltötte. De sajnos a betegsége miatt kórházba került, ahonnan sajnos már nem volt visszaút. Ed azonban annyira imádta az erdőt, hogy még egyszer utoljára látni szerette volna. Curt Huber, lelkésznek köszönhetően ez a vágya is teljesült. A kórház lelkésze mindent megtett annak érdekében, hogy Ed újra találkozhasson a természettel. Egyeztetett a kórház vezetőségével és a tűzoltóság parancsnokával, aki egyet értett azzal, hogy az idős férfinek teljesítsék a kívánságát.

Miután bevitték az idős erdész ágyát az erdőbe, hagyták, hogy Ed érezze a természet illatát. Kezével utoljára megérintette a növényeket, fákat és látni lehetett az arcán a boldogságot. Különleges pillanatok voltak.

Curt és a tűzoltóság ezzel a történettel sok embert szeretne ráébreszteni arra, hogy mennyire fontos értékelni az életet ameddig egészségesek, fiatalok vagyunk, hiszen itt a bizonyíték, hogy a haldokló embernek nem könnyű az út végén búcsút mondani.

Ha téged is megérintett az idős erdész története, akkor oszd meg másokkal is a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?