Senki sem ment be szívesen az idős asszony lakásába… amikor a szomszéd végül belépett, akkor megértette, hogy miért.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Lucy Ashen 39 éves, három gyerek édesanyja és 21 éve Londonban élnek. A szomszédjában él egy idős hölgy, akit csak látásból ismert. Megtudta, hogy az idős asszonnyal már senki sem törődik. Az idős néni nagyon visszahúzodó és csendesen éli mindennapjait az ő kis egyszobás lakásában de nem szívesen enged be senkit a lákásába.

Lucy olyan betegekkel foglalkozik, akiknek mentális egészségi problémákkal küzdenek. Egy ideje gyanakodni kezdett a szomszéd nénire, és arra gondolt, lehet, hogy neki is segítségre van szüksége, mert egyedül nem biztos, hogy fenn tudja tartani magát.

Lucy többször is megpróbálat elnyerni az idős asszony bizalmát, azonban az öreg néni senkit sem akart közel engedni magához. Az évek alatt Lucy már hozzászokott ehhez, de egyszer úgy döntött, hogy mégis kinyitja az ajtót és belép a lakásába.

l1

Amit ott látott, az sokkal rosszabb volt, mint amire gondolt.

l2

Mindenütt mocsok, piszkos badló, szakadt ruhák, tönkrement bútorok. Szóval leírhatatlan, ami ott volt.

l3

A konyhában szinte semmi ennivaló sem volt.

l4

Az idős asszony körülbelül 13 éve nem fürdött és egy piszkos matracon aludt a földön.

l5

Lucynak elég volt, amit látott. Elhatározta, hogy 14 éves lányával kitakarítja a lakást, kidobták a régi bútorokat, több mint 60 órát töltöttek el, amíg a szoba elfogadható lett.

l6

A tapasztalatát megosztotta másokkal is. A Facebook-on nyilvánosságra hozta az esetet, és kérte, ha valaki tudna élelmiszert küldeni az öregasszonynak, vagy használt bútorzatot, ruhát, akkor adományozza oda neki. Készített egy listát a szükséges dolgokról és megosztotta a Facebook-on.

l7

Lucy nem tudta elhinni, ami pár órával később történt. Az emberek, akik elolvasták a bejegyzést összefogtak a régi szomszédokkal és nagylelkűen, bőségesen adományozni kezdtek. A listán szereplő tárgyak 80 százaléka néhány óra alatt összegyűlt.

l8

Lucy, jogi okok miatt nem akarta nyilvánosságra hozni az idős néni arcát és nevét, azonban most tiszta ágyba feküdhet, lakásában tisztaság és szép bútorzat van, új ruhákat kapott és naponta háromszor étkezhet. Ennyit mindenki megérdemel ebben a társadalomban!

l9

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?