Amikor az apa teste befeketedett, fogalma sem volt arról, hogy fia az oka ennek… de szerencse, hogy még él!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Figyelmeztetés: a cikkben szereplő képek zavaróak lehetnek egyesek számára!

Azt mondhatnánk, hogy Kevin Breen életében minden jól alakult: boldog családi életet élt, három gyereke volt, akiket imádott. Élvezte az életet a családjával és feleségével, Julie-val egészen mostanáig. Amikor elérte a 44 éves kort, olyan borzalmas dolog történt, amiről soha nem is álmodott. Egy látszólag ártalmatlan fertőzést kapott, ami szinte az életébe került. Az egész 2016 karácsonya után kezdődött, amikor Kevinnél egy egyszerű infuelza tünetei jelentkeztek.

Állapota azonban egyre rosszabb lett, ezért felesége elkísérte őt a legközelebbi kórházba, ahol kezdetben értetlenül álltak az orvosok az eset előtt. Minden jel arra mutatott, hogy csak egy infuelzás fertőzés, de Kevin állapota egyre rosszabb lett. Az orvosok bepánikoltak, amikor Kevin egész testén furcsa tünetek jelentkeztek. Különösképpen a végtagjai elkezdtek befeketedni, az orvosok pedig pánikszerűen keresték az okát. Kevin azonban mindennek ellenére megpróbált optimista maradni.

Nem sokkal ezután, Kevin végtagjaiban gyakorlatilag teljesen leállt a vérkeringés. Közben az idő nagyon gyorsan repült, az orvosok pedig attól féltek, hogy Kevin végtagjai teljesen elhalnak. Végül a tapasztalt orvosok is csak véletlenszerűen jöttek rá, hogy Kevin három éves fiának a közelmúltban Streptococcus fertőzése volt. Ez volt az oka ennek a drámai helyzetnek!

A fertőzés átterjedt Kevins Körper testébe, a gyomrát is megtámadta és szervezete nehezen tudott szembenézni ezzel a csúnya fertőzéssel. A CT-vizsgálatok kimutatták, hogy több mint 1,5 liter genny halmozódott fel a hasüregben. Emiatt a vese működése is leállt, nem tudta betölteni a szerepét, végtagjai pedig most ijesztően néznek ki.

Sajnos már túl késő, mivel a szövetek elhaltak. Kevin végtagjait amputálni kell, de még mindig szerencsés, mivel könnyen elveszíthette volna mindkét kezét és lábát.

Kevin bal kezét elveszítette, jobb kezén pedig több ujját amputálni kellett. De Kevin boldog, hogy életbe maradt, és hazamehet családjához. A családja erőt adott neki!

Hihetetlen! Ki gondolta volna, hogy az influenzás tünetek ilyen drámai módon fognak végződni? Szerencse, hogy Kevin túlélte az egészet, és most újra játszhat a gyerekeivel. Kevin szerencsére nagyon optimista a jövővel kapcsolatosan. Családja adománygyűjtő oldalt hozott létre, hogy mások figyelmét is felhívják erre a veszélyre, és hogy a kezelés költségeit fedezni tudják.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?