A 3 éves gyerek amikor meglátta, hogy édesapja összeesett, azonnal a hűtőszekrényhez rohant… amit elővett onnan, azzal megmentette az életét!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A három éves Mark szüleivel, George Jones édesapja, és Emma, édesanyjával Manchesterben, az Egyesült Királyságban élnek. Mark édesapja 1-es típusú cukorbetegségben szenved, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy naponta négy inzulin injekcióra van szüksége. Pár nappal ezelőtt a felesége fél órára elment otthonról és a beteg édesapa otthon maradt a 3 éves gyerekkel. Ez idő alatt a 34 éves férfinak a túkzottan felment a vércorszintje és összeesett a konyha közepén. A mindössze három éves kisfia amikor meglátta, azonnal a hűtőszekrényhez rohant és az egyik polcról elővett egy joghurtot. Mivel nem találta a kanalat, gyorsan a szobájába sietett és játékai közül elővett egy műanyag, játékkanalat. Aztán odament édesapjához, hogy táplálja őt!

gyerek-kep

“Amikor hazajöttem, akkor mindketten a kanapén voltak” – emlékezett vissza az édesanya. “Amikor beléptem a házba, a kisfiam azzal fogadott, hogy: “Megmentettem Apát!” és férjem, csak annyit mondott, hogy “igaz”. A gyereknek fogalma sem volt, hogy mi a cukorbetegség, csak annyit tudott, hogy amikor az édesapa rosszul van, akkor joghurtot szokott enni,” – mesélte az édesanya. “Ő egy ilyen kedves és szerető kisfiú.” És nem utolsósorban egy igazi életmentő!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?