A 8 éves kislány varjakat etetett a tanyán – aztán észreveszi, hogy azok különleges ajándékkal térnek vissza

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Sokunknak tetszenek a kertünkben megjelenő madarak, de nem lehet azt mondani, hogy ez kölcsönös lenne. Ezért a 8 éves Gabi Munn nagyon szerencsés, a kertjükben lévő varjakat eteti, ők pedig egy különleges ajándékkal lepik őt meg.

A család Seattle-ben lakik, s mikor Gabi elkezdte etetni a madarakat csak azért tette, mert egyszerűen szereti őket. Később aztán kiderült, hogy az állatok annyira értékelik ezt a gesztust, hogy a legmeglepőbb módját választották annak, hogy ezt kimutassák.

v1

 

A varjak apró kis kincseket hoztak a kislánynak és Gabi, aki erre egyáltalán nem számított, természetesen nagyon meglepődött.

v2

 

Egy idő után Gabi és varjai egy különleges rutint dolgoztak ki. A kislány reggel, mielőtt iskolába ment volna, kirakta a magokat a madaraknak és mire hazajött, a varjak a helyére kis kincseket raktak.

v3

 

Gabi úgy döntött elkezdi gyűjteni ezeket és rövid idő alatt rengeteg apró dolgot tudott összegyűjteni. Édesanyja segített az ajándékok rendszerezésében, voltak köztük gyöngy és üvegdarabok, gombok is.

v4

 

A kislány kedvenc ajándéka egy szív alakú gyöngy, mely a varjak váratlan barátságát szimbolizálja.

v5

 

Gabi és a madarak nagyon klassz rendszert dolgoztak ki és egyikük sem tervezi, hogy ennek a kapcsolatnak vége szakadjon.

v6

Tudtuk, hogy a varjak okos madarak, de hogy meg is ajándékozzák Gabit jó tettéért, ez elég csodálatos!

Az alábbi videót is érdemes megnézni, amelyben a BBC egy kísérletet végez. A kísérlet alanya egy varjú, akit bezárnak és éheztetnek. A varjúnak 8 lépéses feladatsort kell megoldania ahhoz, hogy megszerezze az élelmet. Hihetetlen, de végül megoldja! Íme egy újabb bizonyíték, hogy mennyire csodálatos az állatvilág!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?