29 ámbráscetet találtak holtan, az Északi-tenger partjainál… amit a gyomrukban találtak, az ennél is félelmetesebb!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A természet szépsége a páratlanul szép környezetben és annak változatosságban rejlik. Az emberi kapzsiság és gondatlanság azonban a földön, vízben és levegőben élő állatok életét egyaránt megnehezítette. Sajnos, hogy a környezetre nézve a legveszélyesebb faj maga az ember!

A közelmúltban összesen 29 ámbráscet holttestére bukkantak Németország partjainál. A szerencsétlenül járt állatok gyomra tele volt műanyag hulladékkal. Ez az eset világosan rámutat arra, hogy az emberek az óceánt már csak szeméttelepnek használják.

Mutatjuk, hogy pontosan mi történt…

29 ámbráscet holttestét dobdta partra a víz az Északi-tenger partjainál, Németországban

A “Wadden Nemzeti Park” sajtóközleménye szerint a bálnák gyomra műanyag húlladékkal volt tele.

Az óriás bálnák gyomrában talált tárgyak között autóalkatrészek, különböző műanyag tárgyak, és az egyik bálna gyomrában 13 méter hálót találtak.

Sajnos ez a veszély nemcsak az Északi-tengernél fordul elő, mert ez mindenhol így van. Az emberi tudatlanságunkkal és felelőtlenségünkkel tönkretesszük az egész növény és állatvilágot.

Nemrég a kaliforniai tengerparton is további ámbráscetek holttestére bukkantak az emberek…

…és nem ez volt az első ilyen eset!

Egy tanulmány szerint, körülbelül 80 százaléka a parton eldobott műanyag tárgyak végül a tengerben és az óceánokban kötnek ki!

Ha nem szeretnél részese lenni ezeknek az ártatlan tengeri lényeknek a meggyilkolásában, akkor arra kérünk, hogy aktívan vegyél részt a műanyag okozta környezetszennyezés elleni harcban! Egy megosztás is sokat segíthet!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?