Veszélyes a betörőkre a kerti tó, ezért be kell temetni

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 62 éves férfit a lakásszövetkezet szólította fel, hogy számolja fel a kis tavat. A szövetkezet szerint a kerítés másik oldaláról nem látszik a tó, így ha valaki átugrik a kerítésen, kapásból a tóban köt ki. A kis kerti tó már 15 éves, nyolcvan hal él benne.

to-fb

Foto: illusztráció

A brit férfi felszólítást kapott: ha három héten belül nem számolja fel a tavat, kilakoltatják. Hogy miért kell felszámolni a tavat, arra azt a magyarázatot kapta, hogy ha valaki betörne a hátsó kertbe, akkor beleeshet a tóba, mert egy kétméteres kerítés övezi, amitől a tó nem látszik kívülről.

Kevin Sheehan with his homemade pond which he has been told to remove. See SWNS story SWPOND; A man has been ordered to remove a fish pond from his back garden over fears it could be dangerous - 'for BURGLARS'. Kevin Sheehan, 62, claims he was told the pond posed a ìpossible riskî to members of the public because itís not clearly visible from the other side of his garden fence.  The structure, which is home to 80 fish, has a wall of concrete blocks surrounding it and the entire garden is surrounded by a 6ft wooden fence.  Kevin claims his landlords, Sovereign, started complaining when he added two extra concrete blocks around the water's edge to stop his one-year-old daughter, Olivia, falling in.

Kevin halai jelenleg ideiglenesen egy második, kis fedett tóban úszkálnak, amíg ő átépíti biztonságosra a nagyobbat. Csakhogy újabb felszólítást kapott, hogy a második tavat is be kell temetnie, mivel az meg az ott élőket veszélyezteti.

A lakásszövetkezet szóvivője azt mondja, nem akarják senki hobbiját tönkretenni, ám mint a terület kezelőinek, az ő engedélyük kell ahhoz, hogy bárki bármit is építsen oda. Mivel jelentős méretű a tó, a biztosító érveit is figyelembe kell venniük. A lakásszövetkezet egyébként nem kommentálta Kevin állítását, miszerint a tó kockázatot jelentene a betörőkre nézve – írja a metro.

Forrás: faktor.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?