Szilágyi István szívbemarkoló vallomása: “Kértem a fiamat, hogy már ne bántson”

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Szomorú sorsra jutott öregsgségére Szilágyi István.

Az ország Lópici Gáspárja nagy szegénységben él, és azt sem tudta tovább tagadni, hogy a fia bántalmazza. Pityi bácsinak már korábban is csapott az arcába ostorral a fia, máskor pedig monoklival a szeme alatt jelent meg egy rendezvényen, ám mindig ki tudta menteni fiát, Pétert. Múlt héten viszont olyan súlyosan bántalmazták, hogy három bordája tört el, a sípcsontja, karja és az arca is sérült. Az idős színészt a Lokálnak sikerült szóra bírnia:

“Korábban, amikor a szomszédokat inzultálta a fiam, arra kértem, hogy inkább rajtam vezesse le a mérgét. Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának” – mesélte a lapnak Pityi bácsi.

“Hónapok óta nem ivott egy kortyot sem, a múltkor azonban felöntött egy kicsit a garatra. Biztosan hibás vagyok én is abban, hogy eljárt a keze, mert egy konfliktus kettőn áll. Ember vagyok, nem vagyok szent, csak jót akartam neki. Beszélgettünk arról, hogy a ház törlesztőrészletét kellene inkább fizetni, nem alkoholra költeni, ezen húzhatta fel magát, de olyan hirtelen történt, már én sem tudom pontosan. Abban azonban biztos vagyok, hogy én tehetek arról, hogy megvert. De nem szeretek erről részletesen beszélni, épp elég megélni ” – hangzott a döbbenetes önvád.

Péter most előzetesben ül, de szülei mindennek ellenére visszavárjá.

Forrás: lokal

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?