Pánikba esett, amikor meglátta, hogy a véreb odaszalad az újszülött kisbabához… de a látványtól teljesen megváltozott!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mindannyiunknak vannal előítéleteink amelyek alapján megítéljük az embereket – Greg Heynen feleségének Zackal, egy pitbull-Labrador keverékkel szemben voltak előítéletei, ugyanis a család életükben eljött az a pillanat, amikor megvásároltak egy úgynevezett harci kutyát. Ma Greg megosztotta velünk ezt a történetet:

“Már volt egy kutyánk, de a feleségem nagyon megharagudott rám, amikor hazahoztam egy pitbull-Labrador keveréket, Zack-ot, amikor kislányunk megszületett. Azt mondta nekem: “Ha a kislánynak egy hajszála meggörbül, akkor nem is tudja, hogy mit fog csinálni.”

Amikor először együtt utaztunk az autóban, akkor mindkét kutya szimatolni kezdte a kisbabát és nyalogatták a kislány talpát, és közben csóválták a farkukat örömükben. Zack annyira imádta a kislányt, hogy úgy érezte, hogy ő a kislány védőszentje. Minden léptét követte és állandóan gondoskodott róla.

Zack nagyon megszerette a kislányunkat és ahogy telt az idő, a legjobb barátok lettek. Valahogy mindig tudta, amikor eljött a lefekvés ideje és minden este felkísérte a kislányunkat az emeletre a szobájába.

Sajnos Zack-ot néhány szomszéd gyerek megmérgezte, ez volt egyik legrosszabb nap az életünkben. Láttuk a kutyát amint besétált a konyhába, majd letette a fejét a padlóra, és könnyes szemmel elaludt. Még a feleségem is könnyekben tört ki a látványtól. Vacsora után a kislányom elindult a lépcsőn fölfelé, és ebben a pillanatban éreztük igazából, hogy 5 év után, Zack már nem mehet fel többet a lépcsőn, hogy felkísérje a kislányunkat.

Ekkor úgy döntöttünk, hogy másik kutyát fogunk vásárolni, akit Sam-nak hívnak. Sam is nagyon szereti a lányunkat, mindig szivesen odamegy hozzá, hogy kezdeményezze a barátságot. Ő is szívesen felkísérte lányunkat a szobájában, és reggel alig várta, hogy újra találkozzanak. Kislányunk halála után, Sam még 6 évig várta Őt minden este a lépcsőnél, hogy együtt menjenek fel az emeletre.”

Milyen megható történet… Szerencsére Zack rájött, hogy a kislányuknak ennél a két barátságos lénynél jobb barátja soha nem lett volna.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?