Röviddel a 101 éves dédmam halála előtt elvitték hozzá unokáját… ami ezután történt, attól elakad a lélekzeted!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egyes fényképek annyi érzelmet hordoznak magukban, hogy amikor ránézünk, könnyes lesz tőle a szemünk. A két különböző generációró találkozásáról készült felvételek is az ilyen megható pillanatok közé tartoznak. Az alábbi képen Rosa Camfield, 101 éves dédmama látható, aki újszülött unokáját, Kayleet tartja a kezében. A róluk készített fénykép több millió ember szívét érintette meg, de nemcsak azért mert egy szerető dédmama volt, hanem azért is, mert a bejegyzésben elmesélte a saját életét…

Rosa 1913-ban született és egy igazán eseménydús élet áll mögötte. Átálte az 1930-as nagy gazdasági világválságot, háromszor ment férjhez – legutoljára akkor, amikor 89 éves volt. Természetesen soha nem lehet túl öreg lenni ahhoz, hogy valaki szeretni tudjon. Rosa 43 éves korában még egy egyetemre is beiratkozott, mert az volt minden álma, hogy tanárnő lehessen.

Két héttel a fenti felvétel elkészítése után Rosa dédmama meghalt, de boldog volt, hogy valóra vált egyik álma, hogy dédunokáját is megláthatja. De van még valami, ami ezután történt: a róluk készült fényképet megosztották az interneten és másokat is arra inspirált, hogy tegyenek közzé hasonló képeket ebben a témában:

Az alábbi képeken különböző családok legidősebb és legfiatalabb tagjai láthatóak!

Megható pillanatfelvételek emlékeztetnek minket arra, hogy néhányan közülük még mindig közöttünk vannak!

A legszebb dolog a világon, a családtagok közti jó kapcsolat.

És milyen érdekes, hogy ma akik még gyermekek, idővel ők is nagyszülőkké válnak.

A büszke dédnagymáról készült fotó világosan megmutatja, hogy milyen szép amikor szeretteinket karunkba vehetjük – és milyen fontos az is, hogy együtt élvezzük az élet minden pillanatát azokkal, akiket szeretünk.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?