A világ egyik legjobb személyiség tesztje: megmutatja a valódi arcod!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az alábbi teszt 4 lépésből áll, amihez semmi másra nem lesz szükségünk, mint gesztikulációra, néhány kéztartásra és egy darab papírra. A teszt végén nem egy általános jellemzést olvashatunk, hanem annál sokkal többet: a valódi “arcunkat” ismerhetjük meg.

szemelyiseg-fb

Kövesd az alábbiakban leírtakat, hogy megkapd a teszt végeredményét és a részletes elemzést!

1. lépés:

Kulcsod össze a kezeid, mintha imádkoznál! Most nézz a kezedre és ha a jobb kezed hüvelyujja van felül, akkor írd le egy R betűt, ha a bal kezed hüvelykujja van felül, akkor írj L betűt.

2. lépés

Szúrj ki magadnak egy pontot ami a közeledben van, és az egyik szemed csukd be. A nyitott szemeddel és a mutatóujjaddal képzeletben érintsd meg azt a pontot. Ha a bal szemed csuktad be, írj L betűt, ha a jobb szemed csuktad be, írj R betűt.

3. lépés

Tedd keresztbe a karjaid, mint amikor várakozol valakire, vagy türelmetlenkedsz. Ha a bal karod van felül, írj L betűt, ha a jobb karod, írj R betűt.

4. lépés

Tapsolj egy párat! Figyeld meg melyik kezed aktívabb, mivel tapsolás közben az egyik kezünk többször mozdul meg! Ha a balos kezed az, írj L betűt, ha a jobbos kezed az, akkor írj R betűt.

Lássuk az értékelést!

RRRR – Te egy konzervatív ember vagy, aki ezt sokszor önmagának sem ismeri be. Gyűlölöd a veszekedést, sok esetben mégis te provokálod ki azt.

RRRL – Sokat tétovázol, emiatt sok lehetőséget elszalasztasz az életedben. Nem kellene másokban keresned a hibát, mert ahogyan mások sem, úgy te sem vagy tökéletes!

RRLR – Kommunikatív személy vagy, aki határozott személyiséggel, jó humorral és kiváló művészi érzékkel rendelkezik. Itt lenne az ideje ezeket a képességeket végre kamatoztatnod, mert hamar elröpülnek az évek!

RRLL -Ritka kombináció. Az előzőhöz hasonló tulajdonságok jellemzőek rád, annyi különbséggel, hogy dinamikusabb vagy és nincs szükséged külső segítségre, hogy elérd a céljaid!

RLRR -Az értelem és a szerénység keveredik benned, toleráns személy vagy, aki nem viselkedik durván másokkal szemben. Nehezedre esik viszont, ha nem éred el a céljaid, emiatt hajlamos vagy irigykedni másokra.

RLRL – Soha nem cselekszel és mindig elvárod, hogy valaki más meghozza helyetted az élet nagy dolgait. Egyet viszont elfelejtesz: mindenki a saját életét éli!

Lrrr -Nem vagy eléggé kitartó ahhoz, hogy elérd a céljaid, inkább másokra támaszkodsz és hagyatkozol. A munka gyümölcsét viszont nem osztod meg senkivel.

LRRL – Túlságosan ragaszkodó típus vagy, aki kissé naiv és könnyen megvezethető. Amíg nem változtatsz ezen ne lepődj meg rajta, ha sokan kihasználnak az életben!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?