Ő az első nő, aki ilyen módon szült… a baba már 1 éves, teljesen egészséges, Ők pedig a legboldogabb szülők a világon!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 37 éves Malin Stenberg Gothenburgban él (Svédország) barátjával, Claes Nilssonnal. De az egyik probléma a teljes boldogság a két úton: szerette volna a pár gyerek és szeretne családot alapítani. Malin úgynevezett Rokitansky szindrómával született: se hüvelye, se méhe nem volt genetikai rendellenesség miatt. Gyermekkora óta úgy tudta, sosem lehet gyereke!

Malin végül egy kutatási prodzsektben szerepelt a Gothenburg Egyetemen, ahol 9 nőt választottak ki.

A nőknek azonos volt a sors a: fizikai deformitások miatt nem tudtak gyereket szülni. Most beültették nekik a hiányzó méhet.

A 61 éves Ewa Rose, a család egyik barátja adta oda méhét, miután neki már nem kellett: 2 fia és 4unokája volt már. És biológiai csoda történt: még 43 nappal a műtét után az akkor 35 éves Malin először életében menstruált. És mindössze 1 évvel a transzplantáció után a fiatal nő terhes lett! 11 megtermékenyített embriót fagyasztottak le, és az első beültetési kísérlet sikeres volt!

A születendő gyermek nagyszerűen fejlődik. A kis Vincent a terhesség 31. héteben, egészségesen, csaászárral jött a világra.

Már 1 éves és makk egészséges. Közben Malin kapcsolata a donorhölggyel nagyon közeli lett, tiszteletbeli nagyija lett Vincentnek. malin nem akar több gyereket, ezért eltávolították a transzplantált méhet, hogy ne lökődjön ki, és abbagyhassa a hormonkezeléseket.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?