A BBC tudósítója éppen egyenes adásban van, amikor hirtelen kinyílik az ajtó!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Soha ne végezz munkát gyerekek, vagy állatok közelében! Ez az első és legfontosabb szabály, ha a televíziónál szeretnél dolgozni. A második szabály, hogy mindig zárd be az ajtót, amikor élő adásban vagy!

Különben úgy fogsz járni, mint Prof. Robert E. Kelly, a BBC egyik tudósítója, aki éppen élő adásban, a dél-koreai elnök piszkos ügyeiről folytatott diskurzust a saját lakásában, amikor elszabadult a cukisággörgeteg.

Pontosabban az történt, hogy a BBC közszolgálati média műsorvezetője, egy külpolitikai vitáról folytatott Skyep beszélgetést, élő adásban, amikor a műsorvezető 3-4 éves kislánya a legkevésbé sem zavartatta magát, és betipegett a szakértő irodájába.

Az édesapa természetesen próbálta menteni a menthetőt, ám sikertelenül. A katasztrófa itt nem ért véget, mert egy ideges hölgy is felbukkant, hogy összeszedje a kicsiket. Az édesapa nagy levegőt kellett vegyen, hogy folytatni tudja az értekezést.

Ellen Kelly elmondta, hogy férje gyakran felhívja Őket Skypeon. A gyerekek valószínűleg hallottak valamilyen számítógépből érkező hangokat, és azt feltételezték, hogy nekik szól.

Az alábbi történet annyira ütős, hogy valószínűleg bekerül majd a médiatörténelem legviccesebb pilanatai közé.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?