Amikor a nő meghúzta a ravaszt, a kisbaba sokkot kapott… ami ezután történik, attól megszakad a szívem!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nem is olyan rég osztottunk meg egy cikket, amelyben az édesanya piercinget szúrt a kisbaba arcába. Szerencsére a fotó nem volt reális, az édesanya ezzel csak fel szerette volna hívni az emberek figyelmét, hogy az emberek ne csonkítsák meg gyereküket csak azért, hogy megfeleljenek bizonyos társadalmi szokásoknak, elvárásoknak. A cikk heves vitát váltott ki, sokan voltak, akik a piercinget ellenezték, a fülcimpa átszúrását azonban nem, mert szerintük azt meg sem érzi a kisbaba.

Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy megosztunk veletek egy videót, amelyen látható, hogy a kisbaba mennyire boldog és jókedvű, mielőtt “fegyvert fognak rá”, hogy átszúrják a fülét.

A beavatkozás csak egy másodpercet vesz ígénybe, a kisbaba azonban sokkot kap és ordítani kezd a fájdalomtól.

Az alábbi videó is heves vitát váltott ki, hiszen sokan visszaéléssel vádolják az édesanyát, de vannak akik nagyon helyesnek tartják az ilyen fajta beavatkozásokat.

A videót bárki megtekintheti és miután elgondolkodott, várjuk, hogy fejtse ki véleményét!

A lány valóban gyorsan megnyugodott, valószínű, hogy pár óra múlva már el is felejtette a fájdalmas pillanatot, azonban érdemes elgondolkodni a kérdésen, hogy valóban szükség van erre a beavatkozásra fiatal korban? Ha igen, akkor miért?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?