Ha nyúl szíved van, akkor ne nézd meg ezt a videót! (…az ördög medencéje)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Tudtad, hogy melyik a legszélesebb vízesés a világon? Ha nem, akkor most eláruljuk. A Viktória-vízesés 1708 méter széles vízzuhatagával a legszélesebb vízesés a világon.

A vízesés Zambia és Zimbabwe határán található, 1989 óta az UNESCO-Világörökség részeként nemzetközi védelemben is részesül.

David Livingstone, a híres misszionárius volt az első európai, aki megpillantotta a Zambézi folyó nagy vízesését, amit az akkori brti királynő nevezett el Viktória-vízesésnek. Ez a természeti látványosság a Zambézi folyón található, amit gyakran Isten folyójaként is emlegetnek, hiszen rengeteg embert kereszteltek meg benne. Paradox módon, itt található az Ördög medencéjeként emlegetett legextrémebb, természet alkotta medencéje, amely a Viktória-vízesés legmagasabb pontjánál, kb. 110 méter magasságban található.

Számtalan turista naponta kockázatot vállal, hogy megfürödjön az “ördög medencéjében”. Egy vékony perem választja el őket a 110 méter magas zuhatagtól. Acél ideg szükséges ahhoz, hogy valaki beugorjon ebbe a medencébe. Egyetlen rossz mozdulat valakinek az életébe kerülhet!

Ha te is félted ezeknek a turistáknak az életét, akkor oszd meg ezt a videót a Facebook-on!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?