Keserves sírást hallottak az erdőben… aztán jött ez a rendőrnő és gondolkodás nélkül ezt tette…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Edinora Himenez, 59 éves hölgy egy kolumbiai narancserdőben szedte a gyümölcsöt, amikor hirtelen furcsa hangokat hallott a környéken. Eleinte azt gondolta, hogy egy kóbor macska. De miután Edinora felfedezte, hogy honnan ered a hang, megrémült… valójában egy elhagyott újszülött kislány sírását hallotta.

Abban a pillanatban Edinora belecsavarta a kisbabát egy ruhába és segítséget hívott. Nemsokára a rendőrség is megérkezett a helyszínre, mégpedig egy újdonsült rendőr anyuka, Luisa Urrea ment a helyszínre. Amikor a rendőrnő meghallotta, hogy milyen kétségbeesetten sír a kisbaba, gondolkodás nélkül ölbe vette, kebléhez szorította és megetette.

Később az orvosok is megérkeztek, megvizsgálták és megdícsérték a fiatal rendőr anyukát, hiszen a vizsgálat után megállapították, hogy a kisbabának minden esélye megvolt, hogy éhen haljon, akár még úton a kórház felé. Később kiderült, hogy a kislány néhány órával azelőtt születhetett, miután megtalálták. Szerencsére a vizsgálatok után az orvosok megállapították, hogy a kisbaba teljesen egészséges.

Milyen sokan szeretnének egy egészséges gyereket, és van aki csak úgy eldobja egy erdőben. Milyen igazságtalan. De szerencsére vannak még olyan személyek, mint ez a fiatal rendőr anyuka. Egy megosztással kifejezhetjük elismerésünket!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?