A matektanárnő ikreket szült, de az orvosok sokkot kaptak, amikor meglátták ezt…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Még a sokat látott orvosok is meglepődtek, amikor az ikerlányokat kéz a kézben emelték ki az anyaméhből.

m1

Néhány évvel ezelőtt, amikor férjével a gyerekvállaláson kezdtek gondolkodni, az ohiói Sarah Thistlethwaittel azt közölték orvosai, hogy természetes úton soha nem eshet teherbe. Szerencsére se a középiskolai matektanárnő, se a férje, Bill nem az a típus, aki könnyen feladja: tovább próbálkoztak, és láss csodát, két évvel ezelőtt Sarah egészséges kisfiúnak adott életet.

m2

Hogy a család öröme még teljesebb legyen, Sarah tavaly októberben ikrekkel esett teherbe. Ráadásul nem is akármilyen ikrekkel: az édesanya mono-mono ikreket várt, ami azt jelenti, hogy két kislánya közös magzatburokban fejlődött és közös méhlepényen osztozott. Az orvosok szerint az ilyen típusú ikerterhesség nagyon ritka – tízezer terhességből mindössze egyet érint – ráadásul nem is veszélytelen: a közös magzatburok növeli a genetikai betegségek kockázatát, arról már nem is beszélve, hogy az összetekeredő köldökzsinór könnyen megfojthatta volna egyik vagy másik babát.

m3

Sarahék esetében szerencsére semmi hasonló nem történt. Az ikrek, Jenna és Jillian májusban, császermetszéssel jöttek világra úgy, hogy miközben az orvosok kiemelték őket az anyaméhből, egymás kezét fogták. Édesanyjuk a szülést követően elmondta, kimondhatatlan örül lányai érkezésének, és nagyon boldog, hogy a kicsik már a születésük előtt is legjobb barátok voltak.

m4 Azóta fél év telt el, Jenna és Jillian pedig szépen fejlődik. Szüleik a WJW-TV csatornának elmondták, még a mai napig is sokat küzdenek azzal, hogy meg tudják különböztetni lányaikat, akik azóta is elválaszthatatlanok.

m5 Sarah eközben arról beszélt, azután, hogy hazavitték az ikreket, nagyon izgult. “Miután kiderült, hogy közös magzatburokban fejlődtek, attól féltem, ettől valami bajuk lehet. Féltem, hogy egyikük talán beteg” – mondta, majd hozzátette, gyermekei a szülés után több mint egy hónapig feküdtek az Akron General orvosi központ újszülött intenzív osztályán.

m6 Szerencsére az orvosok mindent rendben találtak, és ezt követően haza is engedték a kicsiket. A családban azóta is hatalmas az öröm, Bill például elárulta, mindig is három gyermekre vágyott. “Ugyan nem terveztem, hogy ilyen gyorsan valóra váltjuk ezt az álmomat, de örülök, hogy így alakult” – tette hozzá.

m7

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?