Mindenki azt hitte, hogy orvosra lesz szükség… de megdöbbentek, amikor meglátták kijönni a vízből!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Valószínűleg már mindenki látta ezt a képet. Ez egy nagyon népszerű kép az interneten. Sokan azt gondolják, hogy Photoshoppal készült. De nem. Ez a fotó nagyon is eredeti. És nem egy szegény alkoholista, aki vízbe fulladt.

Ő Jimmie Cox (23 éves) fiatalember, aki Granbury városában él Texas-ban. Most az egész világ róla beszél, és úgy emlegetik Őt, mint a legjobb vízvezetékszerelő a világon.

viz1

Egy helybéli lakos készítette ezt a fotót róla, munka közben. Egyszerűen bebizonyította a világnak, hogy mindenre képes, hogy megjavítson egy repedt csövet. Mert nem fét víz alá merülni, annak érdekében, hogy megjavítsa, ami elromlott, mert tudta, ha nem avatkozik be, akkor árvíz lesz az egész környéken.

A fotó annyira elterjedt, hogy később még a televízióba is behívták. Még a farmer gyártó cég, amit aznap viselt, megpróbálta reklámként felhasználni, és cserébe felajánlott neki egy év ingyenes vásárlókártyát. Az emberek világszerte elismerték a bátorságát és becsületességét.

viz2

Természetesen a fiatalember megköszönte a szép szavakat, de azt mondta, hogy Ő csak egyszerűen végezte a feladatát, mint minden nap. Reméljük, hogy a főnöke is elismeri őt és ad egy kis fizetésemelést neki!

Itt a bizonyíték, hogy milyen egyszerű híres embernek lenni. Csak alázatosnak és becsületesnek kell lenni, becsülettel kell elvégezni a munkát! Higgyétek el, hogy ez a siker titka!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?