16 dolog, amit csak Dubaiban láthatsz… ilyen luxust csak kevesen engedhetnek meg!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Vannak olyan helyek a világon, ahol az emberek gyakorlatilag pénzben fürdenek. Ezek az emberek olyan gazdagok, hogy olyan drága és furcsa dolgokat engedhetnek meg maguknak, hogy az átlag ember számára nemcsak érthetetlen, hanem nem is gondolna soha ilyen dolgokra!

Biztosak vagyunk benne, hogy hallottál Dubairól. Vagy talán egyesek már jártak is ott. Az álmok városa, ahol a helyieknek annyi pénze van, hogy már nem tudják, mire költsék: házi leopárdok, arany Mercedesek, stb… Túlzás, hogy mi van ott! Nézd meg magad!

1. Első osztályú repülőgéptársaság- “Air Emirates”.

d1

2. A legluxusabb hotel a világon. Soha nincs szabad szobájuk, úgyhogy időben le kell foglalnod, ha ott szeretnél aludni.

d2

3. A legnagyobb akvárium a világon

d3

4. Fedett sípálya!

d4

5. A világon ott van a legtöbb felhőkarcoló.

d5

6. “Emirates Towers”, Dubaiban

d6

7. Ilyen luxus fogad a repülőtéren

d7

8. Egy víz alatti alagút

d8

9. Aranyból készült iPad, a “Burj Al Arab” hotelban

d9

10. Bugatti rendőrautó

d10

11. A mesterséges Pálma sziget

d11

12. Bugatti taxik is vannak

d12

13. Jeep ikrek

d13

14. Autóbuszhoz hasonló versenyautó

epa02669700 A 'Superbus', developed by former Dutch astronaut Wubbo Ockels and his team, speeds along a landing strip while being tested at the airport Valkenburg in Katwijk, The Netherlands, on 04 April 2011. Ockels and other scientists have worked for years on the development of the fully electric powered bus. The bus has a low aerodynamic resistance and is said to reach a speed of up to 250 kilometers per hour (km/h) with up to 23 people on board.  EPA/LEX VAN LIESHOUT

15. Egy átlagos forgalmi dugó

d15

16. Ennek a desszertnek az ára 1000$! Jó étvágyat!

d16

Szeretnél oda költözni? Néhány évtizeddel ezelőtt ott csak egy sivatag volt. Most pedig az egész világ Dubaira irigykedik. Oszd meg ezt a cikket barátaiddal is!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?