Meglepődött az IT-s szakember amikor megtudta, hogy az emberek is elkaphatnak vírusokat, akárcsak a számítógépek

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A koronavírusról terjedő hírek teljesen megváltoztatták egy magyarországi IT-s szakember világról alkotott képét. Már több napja Csodálkozva nézi a vírusról terjedő híreket, amely Kínából terjedt át az egész világra és megpróbálja az embereket is elképzelni olyanoknak, mint a számítógépek, akik innen-onnan vírusokat szereznek. Már egy antivírus programot is készített a koronavírus ellen és felmásolta egy USB adathordozóra, csak egyelőre nem tudja, hová lehetne bedugni ezt az emberekbe.

“Szóval nem gondoltam, hogy ilyen is létezhet.” – mondja az informatikus szakember. Amikikor először hallottam a koronavírusról, azt hittem, hogy valami kínai eszközről van szó, ami nem lepett meg, de amikor elkezdtem olyan emberekről olvasni, akiket a vírus miatt bezártak, nagyon elcsodálkoztam. Nem tudom elhinni. Hihetetlen, hogy az emberek is elkapják a vírusokat akár a számítógépek.

Lehet, hogy már a robotok korszakában élünk és mi is elkapjuk a vírusokat, akárcsak a számítógépek? Mondjuk ez egyáltalán nem lepne meg.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?