Az őrült szerelem halállal végződött… de férje halála után a nő megkapta amit érdemelt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 68 éves Marcel Amphoux, francia állampolgár egy félreeső kis faluban élt, ahol még áramszolgáltatás sem. Az egyszerű életmódjának köszönhetően, idővel felhalmozott egy csomó pénzt, ráadásul szüleitől örökölt egy nagy földterületet az Alpokban, a Puy-Saint-Pierre turisztikai paradicsomban, ahol különböző sportlétesítmények és luxus szállodák vannak. Ahogy telt az idő, a telkek értéke növekedni kezdett, és végül több millió euróért sikerült eladnia.

Annak ellenére, hogy Marcel euró-milliomos lett, nem nézett ki gazdag embernek.

Annak érdekében, hogy vagyonát másokkal is megossza, elkezdett családi házakat építeni barátainak és családjának és megengedte nekik, hogy bérleti díj-mentesen odaköltözzenek. Az idős férfit soha nem érdekelték a nők, de amikor 2011-ben megismerkedett a 21 éves fiatal párizsi lánnyal, minden megváltozott.

Sandrinne Devillard, a fiatal párizsi lány ingatlanügynökként dolgozott és hobbiénekesként is ismert volt. Marcel Amphoux és Sandrinne 2011-ben ismerték meg egymást és rövid időn belül egymásba szerettek. Sokak szerint szerelem volt ez első látásra. Mondták ezt annak dacára, hogy a férfi dúsgazdag volt, és kerek negyedszázaddal idősebb, mint kedvese. A rokonok, ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem estek hanyatt a hirtelen felbukkant nőtől, óva intették az öreget a szerintük csak a vagyonára utazó Sandrinne-tól.

Mindenhová együtt mentek és mindent közösen csináltak. A nő stílusosan öltözködött, míg a mogorva öregember mindig a megszokott parasztos ruháját vette magára.

Messziről látszott, hogy Sandrinne-t csak a pénz érdekli. De Marcel nem törődött a pletykákkal és élvezte az életet.

Egy évvel később, a „fiatalok” megismerkedésük után egy évvel, 2012-ben összeházasodtak. Időközben a férfi faluja, Puy-Saint-Pierre polgármestere is hangot adott abbéli meggyőződésének, hogy a nő hozományvadász. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy az öregúr finoman szólva sem volt egy vonzó jelenség, valamint hogy a nő az esküvő után is Párizsban élt tovább, 700 kilométerre szerelmétől, nem járhatott messze az igazságtól.

A fiatal hölgyet aggasztotta, hogy mindenki kételkedik benne, ezért továbbra is Párizsban maradt, férje pedig egyedül maradt a kunyhójában, az Alpokban. A friss házaspár ritkán látták egymást.

Egy évvel a frigy után aztán szörnyű dolog történt. Az akkor 67 éves Marcel Amphoux egy rejtélyes autóbalesetben meghalt. Sandrinne túlélte a balesetet, de a férje meghalt.

A rokonság természetesen pletykálni kezdett, de a nő azt állította, hogy semmi köze a balesethez. A nő keservesen sírt a temetésen aztán a temetés után elkezdte volna dörzsölni a tenyerét, és szinte már a zsebében érezte az eurómilliókat, amikor jött a hidegzuhany. Férje ugyanis végrendeletet hagyott ügyvédjénél, aki összehívta Amphoux családját és az ifjú özvegyet, hogy ismertesse velük a férfi végakaratát. Sandrine arca minden elhangzó mondat után egyre vörösebb lett, a végére teljesen összetört. Férje ugyanis egy árva petákot sem hagyott rá! Irdatlan vagyonát testvére és Puy-Saint-Pierre lakói között osztotta szét.

Az özvegy perben támadta meg a végrendeletet, az ügyben nemrég született jogerős ítélet: e szerint a testamentum szabályos és érvényes, Sandrine megélhetése érdekében folytathatja ingatlanügynöki és énekesnői munkáját.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?