Egy hölgy 14 napot töltött karanténban az autójában, míg végül parkolóhelyet talált Budapesten

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy budapesti Kukor Ica nevű hölgy az egyetlen olyan személy Magyarországon, akiben 100 százalékig biztosak lehetünk, hogy nem hordozza magában a koronavírust, vagy más ehhez hasonló betegséget, amely emberről emberre terjedne. Ennek az oka, hogy a nő 14 napot karanténban tölött, miközben parkolóhelyet keresett.

Az elején még érdekes és izgalmas volt számára, mondhatná, hogy turisztikai városnézegetésnek is megfelelne, az első két nap felbecsülhetetlen értékű volt számára, hiszen rengeteg új utcát kellett végigjárnia, új helyeket fedezett fel, nemrég megnyílt kávézokat, érdekes látnivalókat, új üzleteket és az izgalmas utazás során olyan régi barátokkal is találkozott, akiket már évek óta nem látott, és akik szintén parkolóhelyet kerestek. Hosszú ideig elbeszélgettek, amíg mindketten elmesélték történetüket, míg a mögöttük keletkezett dugó elviselhetetlenné vált, majd mindannyian tovább haladtak.

Az igazi baj csak a 10-ik napon kezdődött, amikor végre talált volna egy megfelelő parkolóhelyet, de sajnos oldalparkolási manőverre volt szükség, ami hosszas ideig elhúzódott. A helyzeten az sem segített, hogy a mögöte lévő kisteherautóban lévő úriember a szélvédőn keresztül adott útmutatást a hölgynek, aki abból semmit sem értett. Végül sikerült leparkolni az autót és az Egészségügyi Minisztérium képviselői megerősítették, hogy a nő tökéletesen egészséges, szépen leparkolt, csak egyetlen hibát követett el, úgy hagyta a fényszórót.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?