Az orvosok könyörögve kérték, hogy ne ráncigálja tovább kislánya holttestét… de 30 perc múlva hihetetlen dolog történik…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ez a történet három évvel ezelőtt történt Ukrajnában, Szilveszter éjszakáján. Ruslan és Anastasiya sok éven át arra gyűjtöttek, hogy saját otthonuk lehessen. Végül sikerült megvásárolniuk egy tágas lakást, amely még medencével is fel volt szerelve.

Álmaik háza volt ez, sport szobával, játékszobával és saját úszómedencével, de nem tudták, hogy az új év éjszakája egy rémálomhoz fog hasonlítani.

 photo k1_zpsmgegdlub.jpg
A gyerekek rohangáltak a lakásban, a szülők ételt készítettek a konyhában. Észrevették, hogy hirtelen túl nagy csend lett. Ruslan és Anastasiya hozzá voltak szokva, hogy kislányuk nevetésétől viszhangzik az egész lakás, de most még egy nyikkanást sem hallottak.

Általában Alesya nevetését az egész házban lehetett hallani, de akkor olyan csend lett, hogy hallották volna, ha egy tű leesik a földre.

 photo k2_zpszatncjgs.jpg

Mikor Ruslan megtalálta lányát, rettenetesen kétségbe esett. Alesya a medence alján feküdt, mozdulatlanul. Azonnal beugrott a vízbe, a felszínre hozta őt, de a kislány már nem lélegzett.

Mikor Anastasia bejött a szobába és meglátta lánya élettelen testét felüvöltött aztán elájult. A szülők hívták a mentőket, Ruslan pedig azonnal nekikezdett az újraélesztésnek.

Ruslan igazából ezt soha nem tanulta meg, csak azt utánozta, amit a filmekben addig látott.

 photo k3_zpsw6fhlmv3.jpg

10 perc múlva megérkeztek a mentők és ők folytatták az újjáélesztést.

De egy perccel később az orvos halottnak nyilvánította Alesyát. Már semmit sem tudtak érte tenni.

Ruslan a földre rogyott és könyörgött az orvosoknak, csináljanak valamit a kislánnyal. Ők azonban már a rendőrséget hívták, hogy értesítsék őket a halálesetről.

 photo k4_zpse2htmpto.jpg

Ruslan azonban még mindig nem adta fel, leült a kislány mellé a földre és tovább folytatta az újjáélesztést. Akkor sem hagyja abba, amikor a mentőorvosok arra megkérik.

Aztán 40 perccel azután, hogy a kislányt kimentette a vízből, észrevette, hogy a kislánynak elkezdett dobogni a szíve.

 photo k5_zpsmgrrjvdp.jpg

Az orvosok nem hittek a szemüknek. A kislányt 30 perccel korábban halottnak nyilvánították, aztán ismét elkezdett verni a szíve.

Azonnal bevitték a kórházba, mert kómába esett és napokon keresztül küzdöttek az életéért. Két héttel később felébredt a kómából, az orvosok azt mondták, nem fog már felépülni. Sajnos így is történt, nem tudott beszélni és mozogni sem ekkor és nem látott.

De Alesya mindenkit meglepett, mert valami csoda folytán néhány héttel később már ki tudott mondani néhány szót. Visszatért a látása is és lassan ismét tudott járni. Néhány hónap múlva teljesen felépült!

 photo k6_zpsmiuglcsh.jpg

Ha szülők vagyunk, néha szuper képességekkel rendelkezünk. Ruslannak köszönhetően Alesya erős, boldog és gyönyörű nővé fog felnőni.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?