Már nem félek fürdőruhát viselni… Nem gondoltam, hogy ilyen sokat segít…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Minden nő tudja, hogy a zsírfelesleg milyen kellemetlenséget tud okozni úgy fizikailag mint lelkileg. Főként a hónalj alatti zsírfelesleg. Ebben a cikkben egyszerű, de hatékony tornagyakorlatokat szeretnénk javasolni, amelyek segíteni fognak megszabadulni a zsírfeleslegtől a problémás területeken…

Léteznek speciális gyakorlatok, amelyek elégetik a zsírt. A gyakorlatok végrehajtásához szükséged lesz egy gumilabdára és egy törülközőre. Az alábbi gyakorlatokkal 3 hét alatt megszabadulhatunk a hónalj alatti zsírpárnáktól.

Hogyan lehet megszabadulni a hónalj alatti zsírfeleslegtől?

1. Labda összenyomás

Nyomd össze a labdát a tenyereddel amilyen erősen csak tudod. Végezd el ezt a gyakorlatot és arra törekedj, hogy a hátad egyenes legyen, a váll pedig mindvégig lazán maradjon. Tartsd összenyomva 30 másodbpercig. Fontos, hogy a mindkét karod párhuzamos legyen a talajjal. 30 másodperc után tarts egy kis szünetet és ismételd meg a gyakorlatot néhányszor.

h1

2. Törölközős gyakorlat (széthúzás)

Álljunk terpeszbe és jó erősen markoljunk meg egy törölközőt a két végénél fogva, Feszítsük ki úgy, hogy a kar párhuzamos legyen a talajjal, majd teljes erőnkből húzzuk szét, 30 másodpercig. Pihenés után ismételjünk.

h2

3. Törölközős gyakorlat (széthúzás fej fölött)

Álljunk terpeszbe és jó erősen markoljunk meg egy törölközőt a két végénél fogva, feszítsük ki a fejünk fölött, majd teljes erőnkből húzzuk szét, tartsuk 30 másodpercig. Pihenés után ismételjünk meg négyszer. Ez a gyakorlat a testartást is javítja.

h3
4. Fekvőtámasz

Feküdjünk hasra majd könyökre és a lábujjra támaszkodva tartsunk meg a testünket 60 másodpercig. Törekedjünk arra, hogy a testünk egyenes legyen. Maradjunk ebben a helyzetben 60 másodpercig majd tartsunk egy rövid szünetet. Ismételjük meg a gyakorlatot négyszer.

h4

A hatékony eredmény elérése érdekében végezd el ezeket a gyakorlatokat minden nap. 3 hét után, már szemmel látható eredmény várható! Oszd meg ezt a gyakorlatokat másokkal is, mert testileg és lelkileg is rettentő jó hatással van a szervezetre!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?