Ingyen WIFI az egész országban – végre aktiválták – ÍGY KAPCSOLHATOD BE A TELEFONODON!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ingyenes wifi az egész országban: mutatjuk, hogy kapcsolhatja be a telefonján.
A Telekom új szolgáltatásának köszönhetően, már az ország több városában működnek wifihotspotok, így elérhetőek a Telekom ingyenes wifit biztosító alkalmazásai.

net-fb

A Telekom alig két hónapja jelentette be, hogy wifihotspotokból álló hálózatot épít ki az ország 2000 településén, a szolgáltatóhoz tartozó különböző kültéri és beltéri eszközök felhasználásával.
Csak bizonyos díjcsomagok előfizetői vehetik igénybe az ingyen netet biztosító szolgáltatást, ahhoz , hogy használni tudja a Telekom Fon-t első lépésként le kell tölteni a hasonló nevű alkalmazást, ez elérhető androidosoknak és iPhone-osoknak is.
Miután letöltötte és megnymegnyitotta az alkalmazást azután rá kell kattintani az Első lépés gombra, és itt kel megadni a felhasználónevet, ez nem lesz más, mint a mobilszámból képzett [email protected] és utána be kell írni a szolgáltatótól kapott jelszót . (Ezeket később lehet módosítani vagy újra megadni a My Profile menüpontban). Ezután az app hozzáad egy netezős profilt. Fontos, Az iPhone-on ezt engedélyezni kell a telefon kérésére.

Ezután érdemes megkeresni az alkalmazás Beállítások menüpontot, itt állíthatja be, hogy a telefon értesítse, ha talál a közelben egy a felhasználó által használható Telekom Fon-wifihotspot, és azt is be lehet állítani, hogy a telefon automatikusan csatlakozzon ezekhez (Automatikus csatlakozás / Autoconnect to FonSpots), így szép összeget lehet spórolni a mobilneten.

Szintén fontos tudni, hogy egy felhasználónévvel egy időben három eszközön működik a telekomos-fonos wifi.

Forrás : hvg. hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?