Hihetetlen dolgot tett DiCaprio, amikor egy bevándorló nekiment az autójával…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Leonardo DiCaprio az egyik legjobb és leggazdagabb színész a világon. Tavaly meg is kapta a jól megérdemelt “Oscar” díjat. Pályafutása során egy csomó pénzt sikerült felhalmoznia, azonban a rengeteg vagyon ellenére nem vált sznobbá.

Ez az eset bebizonyította nekünk, hogy az alázatosság és a szolidaritás a remek színész számára fontosabb, mint a nagyképűség. A baleset egy jelzőlámpánál történt: Leo barátnőjével ült az autóban, amikor egy nő beléjük csapódott az autójával. Az autóvezető egy fiatal bevándorló volt Mexikóból, aki illegálisan tartózkodott az USA-ban.

De mit tett ekkor DiCaprio? Először is meggyőződött arról, hogy barátnője nem sérült meg, aztán kiszállt az autóból, odament a másik sofőrhöz, aki a balesetet okozta. A fiatal nő rémülten ült az autóban de Leo kisegítette őt az autóból, majd megfogta a kezét és egy fa árnyéka alá vezette és megnyugtatta, hogy minden rendben van…

A sztár autóját nem lehetett helyben megjavítani.

DiCaprio azonban rá sem nézett az autójára, hanem a két hölgy miatt aggódott, akik érzelmi sokkot kaptak az ütközéstől.

Ami a legérdekesebb az egészben…

A nő, aki Leonak ütközött zokokni kezdett, mert ő egy illegális bevándorló volt Mexikóból. És ha Leo kihívja a rendőrséget, akkor a nőt azonnal a Migrációs Szolgálathoz szállítják, de még a saját autóját sem tudná megjavítani, nemhogy a büntetéseket és az ezzel járó költségeket kifizesse.

Mit tett ekkor a híres színész?

DiCaprio úgy döntött, hogy nem fogja kihívni a rendőrséget, hanem autómentőt hívott és az összetört autót autószerelő műhelybe szállíttatta, majd elkérte a fiatal nő bankszámláját, (aki a balesetet okozta) és megkérte titkárnőjét, hogy utaljon rá pénzt. Az összes keletkezett kárt megtérítette, pedig nem ő volt a hibás!

Ezúttal Leo jól vizsgázott kedvességből és emberségből. Most már tudjuk, hogy Leo nemcsak óriási tehetséggel van felruházva, hanem hatalmas szíve is van. Igazi férfi és úriember!

Ha tetszett ez a cikk, akkor oszd meg a Facebook-on, hogy ismerőseid is lássák!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?