A ruhagyártó cég visszautasította a Down szindrómás kisfiút -az anya válasza megható!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Most olyan korban élünk, amikor a reklámok és hirdetések végre megváltoznak és tükrözik a társadalomban végbemenő változásokat.
Láttuk, hogy a Lindex nevű ruhagyártó cég kivonta a nagy modelljeit mert minden alakra alkalmas ruhákat akart gyártani, de azt is, hogy a nagy modelleket retusálják.
De ennek ellenére még hosszú út áll előttünk. Mikor egy szerető édesanya beküldte kisfia képét, hogy az szerepeljen az Oshkosh B’Gosh reklámjában, egyáltalán nem érdeklődtek iránta.
Hogy miért? Mert a kisfiú Down kóros.

d1

Meagan Nash az Egyesült Államokban, Georga államban él a családjával. Mikor nemrég az Oshkosh B’Gosh ruhacég modelleket keresett, Meagan azonnal beküldte 15 hónapos kisfia Asher fotóit.
A reklámügynökség meghatározta, milyen kritériumoknak kell a modellnek eleget tennie, milyen legyen a haj és szemszíne és magassága. De miután az anyuka beküldte a képet, egy szót sem hallott többé az ügynökségtől.

d2

Meagan felvette a kapcsolatot az ügynökség képviselőivel, akik elmondták, nem fogják Ashert felhasználni reklámkampányukban mert “nincs szükségük különleges gondozást igénylő modellekre”.
“Ezt tényleg nem tudták elképzelni, hogy egy ilyen gyereknek különleges igényei vannak?” -kérdezte az anya mérgesen az Independent újságtól.

d3

Meagan egyszerre volt dühös és frusztrált. Természetesen megértette, hogy nem kap minden gyerek esélyt arra, hogy modell legyen. De hogy valakit csak azért utasítsanak vissza, mert mások a génjei?
Az anya úgy gondolta, ez a cég megtanulhatna egy lépéssel előre gondolkodni és rájönni, Asher mit nyújthatott volna nekik, ezért a következőket tette.
Feltett kisfiáról Asherről képeket a “Kids with Down Syndrom” Facebook csoportban.

d4

A Crystal Barbee által készített képek, melyeken a kisfiú farmeringben és csokornyakkendőben pózol, igazi telitalálat. Az édesanya Meagan írt a cégnek, akik visszautasították a kisfiát.
“Mutassa meg ha más, ossza meg ezt a képet Asherről. Ez a csinos fiú kész megmutatni a világnak, mi is a szépség.”
Ezek a képek jelenleg a Facebook-on több mint 200 000 lájkot kaptak.
“Továbbra is tárgyalunk az Oshkosh B’Gosh céggel, talán kap Asher egy esélyt. Hiszen nem ők, hanem a reklámügynökség utasította vissza a kisfiút. -írta Meagan a “Kids with Down syndrom” nevű oldalon.

Kérjük ossza meg a képeket Asherről, ha Ön is úgy gondolja, ő egy csinos és helyes fiú!

Forrás: csodalatos.co

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?