Ha megszagolod partnered szellentését jót tehet az egészségednek

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Nem hangzik a legkellemesebb dolognak a világon, de egy tudományos kutató csoport azt állítja, szagoljuk meg párunk hátsóját mert az jó hatással lehet egészségünkre.

Be kell vallanunk, hogy ez elég kellemetlenül hangzik, de a tudós csoport, akik az l’Université d’Exeter munkatársai, hogy teljesen egészséges az, ha más Mark Wood aki a csoport egyik taja ezt mondta a The Sun-nak:

Igaz, hogy a hidrogén-szulfid egy nagyon erős szagú gáz amiről leginkább a rohadt tojás szaga jut eszünkbe, de a test természetes módon állítja ezt elő és pozitív hatása lehet az egészségünkre.

A hidrogén-szulfid az a gáz, ami a kellemetlen szagot eredményezi de pontosan ez az, amiről a tudósok most kiderítették, hogy jót tehet az egészségünknek.

Valóban, a kutatócsoport azt fedezte fel, hogy ez a kémiai anyag csökkentheti a szervezetben az agyvérzés, a rák és szívinfarktus kockázatát, valamint megelőzheti az artiriszt és a a feledékenységet. Professzor Matt Whiteman az l’Université d’Exeter munkatársa ezt mondta a Sun-nak:

Mikor a sejtjeinket megtámadja egy betegség, akkor azok enzimek segítségével kis mértékű hidrogén-szulfidot termelnek. Ez a folyamat védi a mitokondriumot és így a sejtek egészségét is. Ha ez a folyamat nem megy végbe, a sejtek elpusztulnak és nem tudják elvégezni működésüket, nem tudnak harcolni a betegség vagy a gyulladás ellen.

Ezek alapján döntöttek úgy a kutatók, hogy vizsgálni fogják a szervezetben lévő mitokondriumot és megnézik mi történik akkor, ha ki van téve ilyen fajta gáznak.

A kísérlethez létre is hoztak egy AP39 nevű vegyületet és ennek a segítségével állítottak elő a szellentéshez hasonló gázt. Professzor Matt Whiteman az l’Université d’Exeter munktársa ezt mondta:

Elkészítettük ezt a kémiai anyaogt amit AP3 nek neveztnk el és ezt adagoltuk a sejteknek. A kutatásunk azt mutatja, hogy ha a sejtek érintkezésbe lépnek ezzel az AP39 nevű anyaggal, akkor a sejt mitokondriuma védekezni kezd és ezáltal sejtjeink és szervezetünk egészségesebb lesz.

Ez másképpen kifejezve azt is jelenti, hogy a partnered vagy más ember szellentése egészséges lehet a számodra, mert abban olyan gáz van, ami pozitív hatással lehet a szervezetre. Kérjük oszd meg ezt a cikket családtagjaiddal, mert ez életeket menthet!

via

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?