Egy szíriai menekült 4 feleségével és 22 gyerekével él Németországban, évente 360.000 euró támogatást kapnak!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ghazia, a 49 éves menekült férfi tavaly érkezett a németországi Montabaurba. A város Köln és Frankfurt között félúton található. Ghazia itt él 4 feleségével, és 22 gyerekével együtt. Azaz, csak majdnem együtt…

sziria-fb

A férfi 2015-ben érkezett Németországba Törökországon keresztül. A Szíriában hivatalosan is elismert többnejűség Németországban bizony kiverte a biztosítékot. A menekült férfit felszólították, hogy csak akkor kapja meg a szükséges támogatásokat, ha a német törvénykezésnek megfelelően, hivatalosan választ egy feleséget a négy közül.

Azt nem tudni, hogy mi alapján, de végül a férfi Twasif nevű felesége mellett döntött. Twasif, Ghazia, és öt gyerekük egy külön lakásban él, míg a többi három felesége, a gyerekekkel együtt három különböző távolságban levő otthonban laknak.
Ghazia mélységesen fel van háborodva, nem elég, hogy választania kellett a négy felesége közül, ráadásul az egész napja arra megy rá, hogy ingázik a feleségek között. A Korán ugyanis előírja, hogy mind a négy családjáról egyformán kell gondoskodnia.

“Gyakorlatilag folyamatosan úton vagyok, hogy együtt legyek a családommal – pedig dolgozni szeretnék.” – mondta a szíriai menekült a BILD-nek.

A 49 éves férfi arra panaszkodik, hogy ebben az áldatlan helyzetben egyszerűn nem tud munkát vállalni. Azonban arra egyáltalán nincs panasza, hogy Németország, menekült státuszából kifolyólag évi mintegy 360 ezer eurót, vagyis több mint 110 millió forintot utal ki a megsegítésükre.

“Szegény” férfi, havonta mintegy 30 ezer euróból kell eltartsa a családját.

Forrás: twice.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?