A párt szeretkezés közben rajtakapják a parkban – a bíró ítélete zseniális

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az Ohio államban lévő Pinesville-ben Michael Cicconetti bíró egy picit más, mint a többi szakmabeli. A karizmatikus bíró mottója: “Szemet szemért, fogat fogért.”

Az elítéltek, akiknek bírósági ügyét ő intézi, soha nem tudják mit várhatnak tőle.

21 éves pályafutása alatt Michael, saját kifejezésével élve, a “kreatív büntetés” eszközét használta. Ez azt jelenti, hogy sz elítéltek számára a legváratlanabb büntetést adja.

Sokszor megengedi az elítéltnek, hogy kétfajta büntetés között válasszon. Vagy börtönbüntetés vagy az ő egyik briliáns alternatív büntetését.

Munkamódszerének köszönhetően a bírót többször is újraválasztották. Az alábbiakban olvashatunk néhányat furcsa büntetéseiből:

1.Egy fiatal párt rajtakaptak, miközben egy parkban szeretkezett. A büntetés? Az egész parkot rendbe kellett rakniuk és a parkban eldobott összes óvszert egy szemetesbe gyűjteniük. Ezen felül a helyi újságban egy bocsánatkérő szöveget kellett megjelentetniük, melyben elnézést kérnek mindazoktól, akik látták őket aznap a parkban.

2. Egy hölgy egy téli napon 35 kiscicát hagyott magára ez erdőben. Büntetésképpen november közepén neki kellett egy éjszakát eltöltenie az erdőben, étel, ital és sátor nélkül. Azt viszont megengedte a bíró hogy éjszaka tüzet gyújtson magának az erdőben, amikor már nagyon hideg lett.

3. Egy férfi nagyon megsértette az intézkedő rendőrt és “disznók”-nak nevezte a rendőrséget és a férfit is. Büntetésképpen egy utca sarkán kellett állnia a férfinak egy 170 kg-os disznó társaságában, melynek hátán egy tábla lógott a következő felirattal: Ez itt nem egy rendőr.

4.Egy ittasan vezető férfinak büntetésből a lakóhelyéhez legközelebb eső halottasházba kellett mennie, ahol az oda behozott halottakat kellett megnéznie, hogy megtudja, mit is jelent, amikor egy ittas sofőr halálos balesetet okoz.

5.Egy férfi ellopott egy pénzzel teli dobozt a Leger des Heils-től, amit a szervezet hajléktalanok számára gyűjtött össze. A büntetés: a férfinak egy napot kellett hajléktalanként eltölteni az utcán.

6. Ohio államban egy hölgyet elítéltek mert nem fizette ki a taxist. A büntetése: 48 km-t kellett gyalogolnia, pontosan ennyi távolságot tett meg a taxival.

7.Néhány iskolás kilyukasztotta az iskolabusz egyik kerekét. Ezért a másnapra tervezett iskolai kirándulás elmaradt. A rossztevőknek pedig pikinket kellett szerveznie az egész osztály számára.

8.Két tini a 666-os számot – az ördög számát- véste bele egy ellopott Jézus szoborba. Büntetéképpen be kellett öltözniük s mint Mária és József kellett végigvonulniuk a városon egy szamarat vezetve.

Az a tapasztalat, hogy ezekből a büntetésekből a bűnösök valóban tanulnak. Cicconnetti azt mondja, hogy az általa meghatározott “kreatív büntetést” kapó bűnösök 90%-a soha nem került ismét bíróság elé. Ez eléggé sokat mondó, nem?

Szerinted is jó ez a bíró? Kérjük oszd meg ezt a cikket!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?