Ha hagymát szorítasz a nyakadra, egy olyan betegséget szüntethetsz meg, amely nagyon sokakat érint

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

 

A konyhában mindenki használja a vörös vagy lilahagymát, de kevesen tudják, mennyire hatékony orvosság ez a két zöldség.

A magyar tájnyelv hajmának, zsidó szalonnának és mózes pecsenyének is nevezi a vörös hagymát. Már az egyiptomiak is ismerték jótékony hatását, Ízisz szent növényének tartották. A növekedés és a termékenység szimbóluma volt. Wales jelképeként használja, mivel a középkorban csatát nyertek a Kelta Wales-iek a hagyma segítségéve.

Hazánkba Közép-Ázsiából került be, és milyen jól jártunk vele!

h2

Ha a torokra szorítjuk, korunk egyik leggyakoribb betegségét, a pajzsmirigy betegséget kezelhetjük vele.

Ha a pajzsmirigy nem termel elegendő hormont, a betegek fáradtságról, aluszékonyságról panaszkodnak. Ha túl sok hormont termel, az sem jó. Részletesen a pajzsmirigy betegségek tüneteiről és a kezelés lehetőségeiről. Pajzsmirigyünk a nyak elülső részén, a légcső két oldalán, alul helyezkedik el. Nőkben maximálisan 18 cm3, férfiakban 25 cm3 térfogatú. A mirigy két hormont termel, ezek a tiroxin és a trijódtironin. A hormonok képzéséhez a szervezetnek jódra van szüksége.

LÁSSUK HOGYAN KEZELHETJÜK PAJZSMIRIGYÜNKET HAGYMÁVAL, KÜLSŐLEG!

Lefekvés előtt vágjunk félbe egy lila hagymát vagy egy vöröshagymát úgy, hogy a belső részével alaposan bemasszírozzuk a nyakat. Alkalmazhatjuk úgy is, hogy hogy kifacsarjuk a hagyma levét és géz lapokba áztatjuk, amit 30 percre a nyakra helyezünk.

Szerző: tudasfaja.com

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?