Ha befőttes gumit találasz a bejárati ajtón, akkor minden okod megvan a félelemre! Itt van, hogy miért…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az éjszaka közepén mélyen alszol a szobában. Hirtelen hangos kopogásra ébredsz, valaki kopogtat az ajtón. Próbálsz nem figyelni rá, próbálsz visszaaludni, de hiába, mert tovább kopogtatnak. Egyedül vgy otthon és nem tudod eldönteni, hogy mit tegyél: nyissál ajtót, mert lehet, hogy valaki segítségre szorul? Vagy érdemes továbbra is figyelmen kívül hagyni ezt a helyzetet, amíg elmúlik? Ha úgy döntesz, hogy kinyitod az ajtót, az kockázatokkal járhat!

Ennek a félelmetes történetnek az elolvasása után biztosan nem fogsz ajtót nyitni, de nem azért, amiért gondolod. Egy nő egyedül volt otthon , amikor az éjszaka közepén valaki szüntelen kopogtatott az ajtón. Nem mert ajtót nyitni, addig várt, ameddig a kopogtató elment. Amikor biztos volt abban, hogy az ajtón kívül már minden biztonságos kiment, hogy körülnézzen. Amit talált, attol borzadni kezdett az egész teste. Ezután kétszer is meggondolja, mielőtt ajtót nyit egy idegennek.

Kim Fleming Cernigiliaro egyedül volt otthon, amikor meghallotta, hogy valaki kopogtat az ajtón. Először nem törődött a kopogással, mert egyedül volt otthon és nem mert ajtót nyitni egy idegennek.

a1

Végül abbamaradt a kopogás. Egy idő után úgy döntött, hogy kinyitja a bejárati ajtót, hogy körülnézzen. Arra gondolt, hogy lehet, hogy talál egy cetlit, vagy ehhez hasonlót. Azonban egy gumiszalag volt a kilincs köré tekerve.

a2

Neked van ötleted, hogy miért tehet valaki ilyent az ajtózárra? A válasz rémisztőbb, mint gondolnád!

a3

Úgy látszik, hogy a gumiszalag része egy újabb betörési technikának. Ezt a technikát használják a profi tolvajok, hogy amint kizárod az ajtót, azonnal rád tudjanak rontani, még mielőtt megfognád a kilincset. A gumi nyomás alatt tartja a csapónyelvet így amint kizárod az ajtüt, máris beronthatnak a lakásba.

a4

Szoval a következő alkalommal amikor kopogást hallasz, két dolgot szem előtt kell tartanod. Ha a napszak furcsa időszakában kopogtat valaki, vagy éjszaka és nem ismered, hogy ki az a személy, akkor érdemes figyelmen kívül hagyni a kopogást.

a5

És ha mégis úgy döntesz, hogy kinyitod az ajtót, legyél figyelmes. Nem minden az, aminek látszik, ezért érdemes óvatosnak lenni!

a6

Oszd meg másokkal is ezt a fontos információt!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?