A sebész visszaadta a lány önbizalmát… így néz ki a műtét után, a fejlődési rendellenességgel született lány!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ellie Jones egy ritka betegséggel született, és 8 éves korától nem nőtt tovább az állkapcsa. Ez a betegség nemcsak esztétikai problémákat okoz, hanem azt is megakadályozza, hogy a fogak rendesen elhelyezkedjenek és ez az evést is megnehezíti. Ennek a betegségnek nincsen egy meghatározott neve, azonban szerencsére az orvosok tudják, hogy mit kell tenni a hasonló helyzetekben.

e1

Egy 20 éves walesi lány, Ellie Jones életét egy igen ritka, veleszületett fejlődési rendellenesség keserítette meg: 8 éves korától kezdve nem nőtt tovább az állkapcsa. A problémára akkor derült fény, amikor 14 éves korában meglátogatott egy szájsebészt a fogai miatt.

e2

Sajnos a fogszabályzó önmagában nem volt elegendő, hogy kezelni tudják ezt a rendellenességet, de egy Emma Woolley nevű szájsebész segített, hogy a fiatal lány visszakapja önbizalmát.

e3

Az első beavatkozásra 16 éves korában került sor. A műtét olyan fájdalmas volt, hogy a lány egy hónapon keresztül nem tudott beszélni, és enni sem tudott rendesen.

e5

Időbe telt, amíg a lány újra beszélni kezdett, a fájdalmas műtét után pedig még sokáig beszédhibával küszködött. A korrekciós műtétre végül egy évet kellett várnia, de Ellie úgy érzi, nagyon is megérte:

e4

“Iszonyatosan megkönnyebbültem. Végre úgy éreztem, önmagam lehetek. Korábban nagyon félénk voltam, most pedig duzzadok az önbizalomtól. Az egész életemet megváltoztatta ez a műtét.” – mesélte Ellie egy nyilatkozatában.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?