Figyelem – jön az év első nagy hőhulláma – Itt a pontos menetrend ,ekkor érkezik!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Jön az év első hőhulláma!

A keddi zivatarok után egyre melegebb, szárazabb levegő, igazi strandidő jön, szerdán 32, csütörtökön, pénteken, szombaton már 34 fok lehet.

Szerdán az ország nagy részén napos idő lesz gomolyfelhőkkel, amelyekből elsősorban keleten alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi szél időnként megélénkül, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul, keleten lesz a melegebb.

hullam-fb

Csütörtökön gomolyfelhős, napos időre sőre számíthatunk, nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi szél néhol megélénkül, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Pénteken napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel, elszórtan záporral, zivatarral. A keleti, délkeleti szél néhol megélénkül, de zivatarban viharossá is fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.

Szombaton is Napos időre számíthatunk, elsősorban nyugaton és északon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott valószínű zápor, zivatar. A délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarban viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 17 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul.
Vasárnap a napsütés mellett erős gomolyfelhő-képződés várható, szórványosan valószínű zápor, zivatar. A változó irányú szél zivatarban viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 18 és 23, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között alakul.

Hétfőn a napos időszakok mellett sok lesz a gomolyfelhő, és többfelé várható zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél néhol megerősödik, zivatarban viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Forrás: hirado.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?