Felejtsd el a fejfájást! Csak 3 összetevőre van szükséged! Először én sem hittem…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Sok ember szenved tartós, krónikus fejfájástól. A hosszan tartó fejfájás sokkal több, mint egy bosszantó kellemetlenség.

f1

Néha annyira borzasztó tud lenni, hogy nem tudjuk normálisan elvégezni a munkát, feladatot. A fejfájás az egész napot el tudja rontani.

f2

Van amikor a fájdalomcsillapító sem segít, de hosszú távon ez semmiképp sem megoldás.

f3

Ezért mutatni fogunk egy természetes orvosságot, ami megszünteti a krónikus fejfájást. Ez a keverék mellékhatások nélkül enyhíteni fogja a fejfájást! És a recept nagyon egyszerű!

Összetevők:

– 10 gerezd fokhagyma
– 500 g méz
– néhány szem fekete bors

f4

Elkészítés:

Először is megpucoljuk a fokhagymát, majd félbe vágjuk. A felvágott cikkeket tegyük bele egy befőttesüvegbe, adjuk hozzá a mézet és a borsot. Zárjuk le az üveget és hagyjuk ezt a keveréket 5 napig állni.

f5

Ez az összetevő harcolni fog a fejfájás ellen. A fejfájás megelőzése érdekében éhgyomorra fogyasszunk naponta egy kanállal ebből a keverékből. Fontos, hogy a kanál tartalmazzon egy cikk fokhagymát is.

f6

A méznek antibakteriális hatása is van, továbbá a fokhagyma és a paprika csökkenti a vérnyomást, erősíti az immunrendszert. A végén hálás leszel ezért a természetes gyógyszerért.

f7

A természet adott nekünk egy igazi csodálatos orvosságot, hogy enyhítsük vele a kényelmetlen fejfájást. Csak tudni kell az összetevőket!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?