Itt van, hogy miről árulkodik a vércsoportod… (ezekre az egészségügyi problémákra vagy hajlamos)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A Vércsoport

Azoknak az embereknek, akiknek ilyen típusú vére van, magasabb a kortizol szint a testükben. Jelentősen nagyobb az esélye a gyomorrák, hasnyálmirigyrák és leukémia kialakulásának, mint a más vércsoporttal rendelkezők esetében, valamint valamivel nagyobb az esély a szívbetegségre is. Ami a személyiségüket illeti, őszinték, felelősségtudatos és türelmes személyek.

v1

B típusú vércsoport

A B túpusú vércsoporttal rendelkező emberek esetében nagyobb a kockázata a petefészekrák kialakulásának és 11%-kal nagyobb valószínűséggel lesznek szívbetegek, mint az 0 típusú vércsoporttal rendelkező emberek. Az érem másik oldala azonban az, hogy 50.000-szer több hasznos baktériumtörzs-el rendelkeznek mint az A vagy 0 típusú vércsoportú emberek. Aktív és kreatív személyek azonban néha felelőtlenek és kiszámíthatatlanok.

blood sample

AB vércsoport

Az AB vércsoportú embereknél 23%-kal nagyobb a valószínűsége hogy szívbetegek lesznek, mint a 0 vércsoportúak esetében. Az ilyen vércsoporttal rendelkező nőknél gyakoribb a terhességi magas vérnyomásos betegség, más néven preeclampsia. Ezek az emberek 82%-kal nagyobb valószínűséggek szenvednek kognitív nehézségeket, gyengébb a memóriájuk és a nyelvi készségük. Az ilyen vércsoportú emberek néha ridegek de rugalmasok de sokszor bizonytalanok és gondatlanok.

v3

A 0 vércsoport

A 0 vércsoportú emberek hajlamosak az Achilles-ín sérülésre. Náluk viszont alacsonyabb az esély a hasnyálmirigyrákra és a maláriára. Általában erős akaratú személyek, munkamániások és ridegek másokhoz.

v4

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?