Fantasztikus hír! Megint Erzsébet utalványt kap 2,6 millió nyugdíjas vagy már ellátásra jogosult!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

SZENZÁCIÓ! MOST ÉRKEZETT A HÍR! Megint Erzsébet utalványt kap 2,6 millió nyugdíjas, vagy már ellátásra jogosult személy!

Most jelentették be, hogy a kormány már 32 milliárd forintot félre tett, vagyis elkülönített az idei év végi prémiumra, amit a nyugdíjasok fognak megkapni! Így már szinte biztosan lesz nyugdíjprémium év végén, örülhetnek a nyugdíjasok és a nyugdíjszerű ellátást kapók!

További szenzációs bejelentés, hogy jó eséllyel idén Karácsony előtt is esz ismét Erzsébet utalvány osztás, több, mint, 2,6 millió nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátására jogosult fog idén is Erzsébet utalványt kapni. EZT mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai kormányinfón.

Az utalvány összege egyelőre még nem ismert, erről nem adtak hírt, de biztosan emlékszik még rá mindenki, hogy tavaly 10 ezer forintot kaptak a nyugdíjasok, valószínűleg idén sem lesz kisebb ez az összeg, de ha jól áll majd a költségvetés, akkor akár ennél több is lehet.

AZ, hogy biztosan lesz-e idén ajándék Erzsébet utalvány a tél elején fog eldőlni, a költségvetés helyzete határozza meg, de Lázár János szavaiból ítélve nagyon jó esély van rá, hogy idén is kapnak a nyugdíjasok karácsonyi Erzsébet utalványt.A miniszter szerint, ha idén is lesz ilyen egyszeri juttatás, akkor az valószínűleg megint Erzsébet-utalvány formájában érkezhet.

Tovább azt is megemlített Lázár János, hogy a nyugdíj melletti munkavégzés szabályaink egészen biztosan módosítani, változtatni fognak, lazítanak majd a szabályokon, hogy a nyugdíjban lévők kedvezőbb feltételek mellett vállalhassanak majd munkát.Ezzel szeretnék ösztönözni a nyugdíjasok munkavállalását, ugyanis sajnos rengeteg szakképzett munkaerő hiányzik a magyar munkaerőpiacról.Ezen űr egy részét a nyugdíjasokkal szeretnék betölteni.

Forrás: palyazatfigyelo.info

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?