Kérlek olvasd el! A gyerekekről készült fotókat mindenki láthatja a Facebook-on és a szociális oldalakon! – A gyerekeknek is van privát szférája!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Egy pillanatkép a strandon, vagy fürdés közben készített meztelen fotó a gyerekről, ahogyan pancsol a vízben: sokan készítenek hasonló felvételeket a kisgyerekről, amit szívesen meg is osztanak a Facebook-on, ami gyakran mindenki számára látható, mivel nincsenek megfelelően beállítva az adatvédelmi beállítások.

gyerek

Lehet, hogy az édes kisgyermekről készített felvételek néhány éven belül kínos lesz a gyerek számára. Megtörténhet, hogy terrorizálni fogják emiatt a gyereket. A rosszíndulatú emberek, pedofilok, ferde hajlamúak is felhasználhatják az ilyen képeket és saját célra felhasználhatják, vagy más oldalakon is közzétehetik.

A gyerekeknek is szükségük van magánéletre! A szociális hálózaton megosztott fényképek ellen nem tehetünk semmit, mivel az internet semmit nem felejt!

Kedves nagymama, nagypapa, nagynéni, nagybácsi, barátok, ismerősök… a gyerekekről készített fotók személyesek! Higyjétek el, hogy sokkal szebb dolog egy kis időt szakítani személyesen a gyerekekre és együtt mosolyogni!

Köszönjük!

A Hagen-i rendőrség!

Ui.: Úgy tűnik, hogy a téma nagyon forró. Eddig több millió embert sikerült figyelmeztetni! Jól van, így tobább! ?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?