Ezzel a kutyával olyan rettenetesen rosszul bántak, hogy már senkiben sem bízott… amikor ez az ember segíteni akart, már túl késő volt.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Figyelmeztetés: A cikkben szereplő képek zavaróak lehetnek egyes olvasók számára!

Szerte a világon még mindig túl sok olyan állat él, akikkel az emberek visszaélnek, elhanyagolják, megkínozzák, vagy egyszerűen nem gondoskodnak róluk. Rio de Janeiroban sajnos egy kutya egyszerre kellett mindezt megtapasztalnia…

Amikor Wilson Martins megtalálta a kutyát ebben a rozoga házban, szinte sokkot kapott, hiszen a szerencsétlen állatot bántalmazták, nyilvánvalóan többször megverték és egyszerűen hagyták, hogy meghaljon. A szörnyű látványtól könnycseppek jelentek meg a fiatalember szemében.

A kutya egész testét szörnyű sebek borították, amelyek közül sok fertőzött volt. A négylábú barátja túl gyenge volt ahhoz, hogy felkeljen. Biztos volt abban, hogy nemsokára meg fog halni.

De mint később kiderült, Ayron és Wilson is egy igazi harcos. Nem olyan ember, aki nyomorogni hagy egy ilyen beteg kutyát. Wilson levetette ingét és óvatosan a kutya köré csavarta és a sürgősségi állatklínikára szállította.

Végre Ayron megkapta a szükséges kezelést. Kiderült, hogy a sebeit férgek támadták meg, amelyek nagy számban el is szaporodtak benne.

Tényleg szörnyű látvány: valószínű, ha Ayron nem lett volna ennyire kitartó, akkor nem bírta volna ki ilyen sokáig a szenvedést. Az orvosok antibiotikumos kezelést adtak neki és a kutya lassan kezdett felépülni.

A sebeit bekötözték és folyamatosan cserélték. Ayron lassan visszanyerte erejét, azonban sajnos elvesztette bizalmát az emberek iránt.

Miután azonban sikerült minden nehézséget leküzdeni, nagyon kedves állat lett belőle.

Nem sokkal ezután, Ayron még megmentőjéhez is hajlandó volt csatlakozni, aki örömmem örökbe fogadta a négylábú barátját.

Ayron története a jó szamaritánus történetére emlékeztet bennünket. Szerencséje volt Wilsonnal, aki éppen arra járt. Nehéz elképzelni, hogy egyébként milyen sors fenyegette volna. Bátor harcosok, megérte a küzdelmet!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?