A férfi nem tudta miért viszik be a rendőrségre… de aztán meglátta, hogy a rendőrők mit tesznek vele.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

New York belvárosában él egy Bobby nevű hajléktalan ember, aki az utcán koldul, zord időben pedig a hidak alá menekül.

Egy nap találkozott Aaron Page nevű rendőrtiszttel, aki megkérdezte tőle, hogy mit tehetne annak érdekében, hogy egy kicsit megkönnyítse az életét. Bobbynak ebben a pillanatban egy forró zuhanyra és egy fodrászra lett volna szüksége.

Bobby elcsodálkozott, amikor Aaron egy kis gondolkodás után azt mondta neki, hogy másnap menjen be a rendőrségre. Másnap reggel a hajléktalan férfi elment a megadott címre, abban a reményben, hogy hátha adnak neki egy csésze kávét, ami egy kicsit felmelegíti.

De soha nem hitte volna, amit a rendőr tett vele. Amikor Bobby megérkezett, a rendőr segített levetni a legyengült férfiról a piszkos ruhákat.

Lehetővé tette számára, hogy ameddig csak akarja, élvezhesse a forró zuhanyt, majd zuhanyozás után tiszta ruhába öltözhetett.

Bobby nagyon elégedett volt ezzel a wellness kezeléssel.

Milyen kevés erőfeszítés kell ahhoz, hogy valakivel jót tegyünk. Csak egy kis emberségre, és egy hatalmas szívre van szükség. Nemcsak arról van szó, hogy a hajléktalan férfi végre lezuhanyozhatott és megnyiratkozhatott, de egy kis szeretetet is érezhetett és most már tudja, hogy számíthat az embertársaira. Jó tudni, hogy vannak még jó emberek!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?