Ez a 10 ember borzasztó akadályokkal küzdött… (az orvosoknak is elmegy az ereje)!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Az elmúlt néhány évtizedben hihetetlenül sokat változott a tudomány és az orvostudomány is. Orvosnak lenni elsősorban azt jelenti, hogy az embereket hozzásegítsék egy jobb élethez. A Philadelphia-i Mütter Múzeumban látható az alábbi képeken is bemutatott fogyatékos emberek, akiktől még az orvosoknak is elmegy az ereje.

1. A kínai arisztokraták korábban nem vágták a körmeiket. Egy idő után már nem tudták használni a kezeiket. Ezzel akarták kifejezni a társadalmi státuszukat.

r1
2. Ez itt John Aasen színész csontváza, aki 2.1 méter magas volt. Korábban árverező volt, majd később Hollywood felismerte a tehetségét.

r2

3. Ezt a férfit elütötte egy vonat és amputálták 3 testrészét. Abban az időben orvosi csoda volt, hogy életben maradt.

r3

4. Bár ez csak viasz modell, azonban ennek az özvegyasszonynak ténylegesen egy hatalmas szarv nőtt a fejére. Hat év alatt 24 centiméter hosszú lett. Végül az orvosok eltávolították.

r4

5. Ez a deformált láb egy születési rendellenesség miatt van. Sok ember figyelmét felkeltette.

r5

6. Blanche Dumas három lábbal, négy mellel és két vaginával jött a világra.

r6

7. Ez a nő macromastiában szenvedett, amelynek következtében mellei túl nagyra nőttek. Annyira nagyok lettek, hogy eltávolították őket. A műtét után 19 kilógramot eltávolítottak, de azután is 8 kg-os maradt.

r7

8. Ez az ember elefánt ember szindrómában szenvedett. Amputáció helyett az orvosok megpróbálták eltávolítani a daganatokat de sajnos a műtét után öt hónappal a férfi meghalt.

r8

9. Ez a férfi genetikai rendelllenességgel született és daganatok nőttek az idegszövetekre.

r9

10. Ez a baba úgynevezett cyclopiával született, amely egy nagyon ritka rendellenesség. A szemüregnél az arccsont összeolvad és a szemek helyén egy csontos szemüreg keletkezik. A legtöbb gyermek aki ilyen betegséggel születik néhány órával a születés után meghal.

r10

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?