Összeesett és meghalt a fiatal lány, miután barátja megcsókolta… ez volt a szájában…

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Myriam Ducré-Lemay csak 20 éves volt, amikor meghalt 2012 októberében egy partin, ahol barátaival szórakoztak. A lány édesanyja az egyik interjúban elmondta, hogy mennyire lesújtotta, amikor megtudták, hogy mi történt…

l1

“Minden jól alakult az életében”, mesélte az édesanyja. “Szerelmes volt egy fiúba. Ez volt az első alkalom, amikor ennyire boldognak láttam a lányomat. A szemei a boldogságtól ragyogtak.”

l2

A két szerelmes ífjú elment a fiú lakására. Kevés idő elteltével a lány furcsán kezdte érezni magát, miután a fiú megcsókolta és fulladozni kezdett. A fiú inhalátorral próbált segíteni rajta. A lány csak annyit kérdett a fiútúl, hogy aznap fogyasztott mogyorót? A fiú azt válaszolta, hogy elfogyasztott egy szelet mogyoróvajas szendvicset.

l3

A fiatal lány már kisgyerek kora óta allergiás volt a földimogyoróra de eddig nem árulta el a barátjának. A fiú kihívta a mentőt és megpróbálta újraéleszteni.

l5

Sajnos a lány oxigénhiány miatt meghalt. Az édesanyja 4 évvel később megosztotta ezt a szomorú történetet a facebookon és reméli, hogy segít megmentenie vele mások életét.

l4

Oszd meg másokkal is a történtetet, mert lehet, hogy valakinek az életét fogod megmenteni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?