Énekelt a rendőr ennek a kétségbeesett kislánynak, akinek a balesetben meghalt az apukája

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ritka megható kép terjed az interneten. Egy rendőrt ábrázol karján egy bájos kislánnyal. A kép sztorija olyan szívhezszóló, hogy mindenki megkönnyezi.

A hattagú amerikai család hazafelé tartott autójával. Elöl ültek a szülők, hátul a négy gyerek. Senki nem volt bekötve a biztonsági övvel. Az autó lesodródott az útról, teljes sebességgel beszáguldott az árokba, a mezőn többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. A borzalmas robaj után síri csend következett. Pár másodperc után nyöszörgést, gyenge sírást hallottak az autósok, akik megálltak segíteni, hívták a mentőket és a rendőröket.

Nick Struck volt a harmadik rendőr, aki a helyszínre érkezett, rögtön utána csikorogva fékezett a mentőautó. Az anyát és egyik gyermekét azonnal mentőhelikopterbe tették, két testvért szirénázó mentőautóval vittek kórházba. A legkisebbet, a kétéves kislányt csodálatos módon sértetlenül emelték ki a kocsiból. Az ijedt csöppség semmit nem észlelt a körülötte zajló eseményekből, pedig az édesapja életéért akkor már percek óta küzdöttek a mentők.

mento-fb

Struck azonnal a karjaiba kapta a kislányt… és énekelni kezdett neki. Tudta, hogy erre van szükség a lányka figyelmének eltereléséhez és megnyugtatásához, hiszen neki is van egy kétéves kislánya.

– Ilyen esetekben a baleset sértetlen résztvevőit azonnal biztonságba helyezzük, először mindig a gyermekeket. Felkaptam a kislányt, aki azonnal átkarolta a vállam, mintha csak a lányom lett volna. Elkezdtem neki énekelni az én kicsikém kedvenc dalát, a Twinle twinkle little start, s közben a hátát simogattam. Ő megölelte a nyakam, és éreztem, megnyugszik. Aztán megmutattam neki a fákat, a felhőket, halkan beszéltem hozzá, hogy elvonjam a figyelmét a közelben zajló küzdelemről, melyet a mentősök folytattak apukája életéért. Sajnos sikertelenül. A csöppség édesapja meghalt.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?