A hajléktalan egy 24 éves lánytól kér pénzt. De amit a férfi cserébe felajánl, a lány szóhoz sem jut.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A 24 éves egyetemista lány, Caroline Santana, a brazíliai Sao Paulóból egyik este éppen hazafelé indult és fel akart szállni a buszra. De nem találta a buszjegyét, pénz pedig nem volt nála, hogy másikat vegyen. Ekkor odament hozzá egy hajléktalan és aprópénzt kért tőle. A lány mondta, hogy még a saját buszjegyére sincs pénze. Amit a férfi ezután mondott, lélegzetelállító.

kep1

Fotó: FACEBOOK/CAROLINE SANTANA

“Mennyi pénz kellene a jegyre?”-kérdezi a férfi. “4 reálom van (kb. 300 ft), odaadom, ha kéred, hogy haza tudj menni.” Carolint nagyon meghatotta ez, de nem vette el a pénzt.

“Vedd el a pénzt, nem szeretném, hogy gyalog egyedül menj haza.” -mondta a férfi. Ekkor Carolin mégis megtalálta buszjegyét a táskában. Nagyon örült de még mindig csodálkozott a hajléktalan nagylelkűségén.

Ezért megkérdezte őt, készíthet-e egy selfie-t vele. A lány megígérte, hogy felteszi a Facebook-ra. A férfinek tetszik az ötlet, megigazította a haját és el is készült a kép. Aztán szólt a lánynak, mindenképpen említse meg, hogy őt Cézárnak hívják.

kep2

Fotó: FACEBOOK/CAROLINE SANTANA

Caroline hazament és feltette a képet, ezt a szöveget írta hozzá:

Egy egyszerű gesztus volt? Igen. De ez az ember, akinek élete másoktól függ és semmije sincs, mindenét odaadta volna, hogy ne kelljen hazagyalogolnom.

A külseje miatt sokat elítélik, azt hiszik tolvaj vagy bolond, de nagyon nagy szíve van! Megtanított arra, mi az a szeretet, bölcsesség és alázat.”

Caroline Facebook bejegyzését 120.000 ember osztotta meg.

Kérjük ossza meg ezt a képet Cézárról, s reméljük, hogy ennek a barátságos embernek mások segítenek úgy, ahogy ő a lánynak segített!

Forrás: csodalatos.co

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?