A pincérnő nem hajlandó kiszolgálni a terhes nőt – mérges lesz mikor megtudja miért

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Ha elmgyünk egy boltba vagy egy étterembe, számolnunk kell azzal, hogy nem viselhetünk fürdőruhát vagy nem mehetünk be például mezítláb. Vannak előírások, amiket be kell tartanunk. A divat pedig állandóan változik és ez gyakran problémát okozhat.

Charisha Raylee Gobin ikrekkel terhes. A hölgy az Egyesült Államok Washington államában lakik, szeptember 3.-án osztotta meg történetét a Facebook-on. Ezt egy helyi adó, a KIRO7 is megtudta mi volt az, ami Charisha-t felháborította. A hölgyet ugyanis nem szolgálták ki a Buzz Inn Steakhouse nevű étteremben.

Charisa az édesanyjával és a testvérével várakozott az étteremben, amikor a pincérnő odament hozzájuk. Azt mondta, hogy nem fogja őket kiszolgálni,mert Charisa nem visel az étterem előírásainak megfelelő öltözetet, azaz pólót.

Charisa készített magáról egy képet, amin látjuk, hogy milyen póló és szoknya van rajta. Meg volt győződve arról, hogy a terhes hasa miatt nem szolgálták ki. Azt írta, ha nem lett volna nagy pocakja, akkor semmi probléma nem lett volna.

A KIRO7-nek a hölgy elmondta, hogy ezek után elmentek egy másik étterembe, ahol őt gond nélkül kiszolgálták.

Sok megjegyzést írtak Charisha bejegyzésével kapcsolatban. A sok bejegyzés hatására az étterem egy bocsánatkérő levelet írt neki, melyet a Facebook-on olvashatunk:

“Elnézést kérünk a történtekért. Meg fogjuk beszélni a munkatársainkkal, hogy bánjanak a vendégekkel és hogyan érvényesítsék a ruházatra vonatkozó előírásokat úgy, hogy az emberek élvezhessék a ételt és az éttermi tartózkodást. A szóban forgó pincérnő kiváló munkatársunk, aki már 20 éve nálunk dolgozik. Nem állt szándékában megsérteni Önt. Még egyszer elnézését kérjük.”

Tovább folytatódik a beszélgetés arról, hogy a Charisha által viselt ruha étterembe való-e vagy sem. Van aki szerint nem oda való, van aki azt mondja, hogy a terhes hasára nem voltak tekintettel. Neked mi a véleményed? Kérjük oszd meg velünk a Facebookon.

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?