Egy fiatal férfi megsimogatja ezt a kóbor kutyát… ezeket a pillanatokat, nem tudjuk könnyek nélkül megnézni!

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

A kutyák mindig megbíznak az emberben… annak ellenére is bíznak bennük, ha megverik őket, elkergetik őket… szóval ezek a csodálatos lények, továbbra is hisznek a kedvességben, a barátságosságban, még akkor is, ha ők cserében nem kapják meg ezt a gazdájuktól. És milyen jó, hogy vannak olyan emberek, akik nem engedik, hogy az állatok csalódjanak az emberiségben. Javasoljuk, hogy olvasd el és nézd meg az alábbi történetet…

Bigie, egy német juhászkutya, aki teljesen elhagyatva, magányosan bolyongott a Los Angeles közelében lévő csatornában. Fázott és éhes volt, de a kutya bízott abban, hogy valaki jönni fog, aki meg fogja menteni. Valaki, aki szereti őt gondoskodik róla. És pontosan egy ilyen személy jelent meg. Nem félt lemászni a magasból, és arra is volt ideje és türelme, hogy megbarátkozzon, megsimogassa és megszerezze a kutya bizalmát.

A történet happy enddel végződött. A kutyus teljesen felépült, és most az új gazdájával él. Egyszerűen rendkívüli és nagyon ritka az ilyen gondoskodó ember! Ennek a kóbor kutyának szerencséje volt, de vajon hány kutyának lenne szüksége még segítségre?

↓↓↓ Mások most nézik...nézd meg Te is! ↓↓↓
Betöltés

Mi a véleményed?